• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mahmud Sami
Mahmud Sami
TÜM YAZILARI

CHP’nin DonKişot’u

06 Şubat 2018
A


Mahmud Sami İletişim:

Geçtiğimiz hafta sonu CHP kurultayı gerçekleşti ve Kılıçdaroğlu tekrar genel başkan seçildi. Kendisini tebrik ediyoruz. Kim ne derse desin, Kılıçdaroğlu son derece başarılı bir genel başkandır.

Neden mi?

Mustafa Kemal’in partisini, Mustafa Kemal’in duvara asılı fotoğrafını çöpe atan parti yaptığı için.

Partiyi tabanından tamamen koparıp, kendisini başkan yapan kasetçi iradenin eline teslim ettiği için.

Cumhuriyetçilik, devletçilik gibi temellerine rağmen teröristlere kol kanat gerip birlikte yürüdüğü için.

Mustafa Kemal’in partisi olmakla övünüp dururken onun kurduğu devlete, sırf iktidarı alabilmek adına düşman olabildikleri için.

Her kaybedilen seçimden sonra yüzsüzlüğü, çirkefliği ve ahlaksızlığı muteber hale getirdiği için.

Kurucu iradenin partisi olup şuan devlet yönetimi hakkında hiçbir fikri olmadığı için.

Devlet iradesinin belirlenmesinde demokrasiyi savunduğu yolda, darbe girişimlerine bel bağladığı için.

Bir partiyi özünden çekip alarak, bu noktaya getirmek gerçekten kolay bir iş olmasa gerek. Bunu yaparken sürekli kutuplaştırıcı siyaset izleyip, nefret pompalayarak CHP’nin yaşadığı değişimi parti tabanından gizlemeyi de başardı.

Şimdi tekrar seçilen Kılıçdaroğlu’nun yapacaklarını ise son günlerde CHP’nin çıkışları ile tahmin edebiliyoruz. “Suriye’de ne işimiz var?”, “Suriye’nin iç işlerine neden karışıyoruz?” diyen ve ÖSO’yu terörist bir grupmuş gibi gösteren CHP, ABD’nin Suriye’de kurmayı planladığı Terörist Kürt devletini çoktan tanımış gözüküyor. Daha da ileri gidip, TV ekranlarındaPYD’nin terör örgütü olarak tanımlanabilmesi için gerekli istihbarat bilgisinin bulunmadığı söyleyen CHP’ye sormak lazım, ÖSO’yu terör ile bağdaştıran iddianızı hangi istihbarat bilgisine dayandırıyorsunuz? Bu bilgiyi size kim verdi?

Türkiye’de öyle bir muhalefet var ki söylediklerine baksanız kendinizi Kuzey Kore’de zannedersiniz ancak böyle bir rejimde muhalefetimiz İsveçliyi kıskandıracak, Norveçlilere parmak ısırttıracak demokratik rahatlığa ve serbestliğe, hatta lakaytlığa sahip. Kaybettiği seçimlerin hileli olduğunu söyleyip gayri meşru ilan etmek de muhtemelen açık oy gizli tasnif zamanlarından kalan bir alışkanlık. Kaybediliyorsa bir yerde yanlış olmalı, çünkü sistem CHP’nin kaybetmemesi üzerine kurgulanmış. Nasıl kaybedebilir ki? Eğer kaybediyorsa da CHP’nin istediğini sınırsızca ve hesapsızca yapma özgürlüğü var!Öyle ki sürekli anarşide, terörde ve darbelerde iktidar arayabiliyor ve bunun bir faturası olmuyor.

2019 Yol Haritası

Bu kadar hararetli bir şekilde “savaşa hayır” propagandası yapmasının, terörle kucak kucağa yürümesinin ve inatla her seçimi gayri meşru ilan etme çabalarının altında yatan tehlikeli bir gerçek var. CHP demokrasiden, cumhuriyetten ve milletten vazgeçmiş durumdadır!İktidar rüyasının tek kaynağı ise gayri meşru girişimler ve şuan bunların yolunu yapıyor.

Köprüden önce son çıkış 2019, bu sefer ne yaptılar yaptılar sonra kimse muhalefeti kurtaramaz. Peki, CHP kuracağı ittifaklarla 2019 seçimlerinde varlık gösterebilir mi? AK Parti ve MHP’nin milli cephe ittifakı %60 bandında olduğu sürece hayır. Çıkmazın farkında olduklarından, farklı senaryolar peşindeler.

Afrin’e ilerlerken terörist kılığında Amerikan askerleriyle karşılaşmaya başladık. ABD’nin teröristlere tedarik ettiği ağır silahlar gün yüzüne çıktı. Ordumuz ABD’ye kafa tutuyor. Türkiye açık şekilde ABD’ye “burada sana uzaktan kumandalı terör devleti kurdurmam” diyor.

Dolayısıyla ABD, CHP’nin ne yolla olursa olsun iktidarına tam destek veriyor. Mevzubahis “farklı” senaryolar, muhalefetin de bulunduğu ihanet masalarında görüşülüyor.

Zeytin Dalı Harekâtının en önemli iki unsuru var. Milletin gönül birliği ve askerimizin morali. Şuan bu iki önemli unsur, tam uyumlu şekilde çok güçlü duruyor. CHP’nin amacı bu ritmi bozmak ve devamında medya ve ABD destekli sokak olayları ile yönetimi sandıklar gelmeden ele geçirmek.

Milletin askeri ve lideri arasındaki bu muhteşem ritmin bir anlık sekteye uğramasını bekliyorlar.

“…

Ey şehîd oğlu, şehîd isteme benden makber,

Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber.”

Hakka yürüyen askerlerimiz var, Allah şahadetlerini kabul etsin. Rabbim şehit ailelerine ve milletimize sabır versin.Burada, durmak zor dayanmak zor! Yürek bir fırsatını bulsam da Mehmedimleomuz omuza çarpışsam istiyor. Kalbimiz orada atıyor. Ey Rabbim, sen bizi muzaffer olmaya layık eyle, senin kullarına zulüm etmeyi hayat gayesi bilenlere karşı muzaffer eyle, Müslüman kanıyla beslenen küffarın zelil olmasına vesile eyle. Amin, amin, amin.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23