• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mahmud Sami
Mahmud Sami
TÜM YAZILARI

Amerika’nın Sızıntısı

26 Ocak 2018
A


Mahmud Sami İletişim:

Geçenlerde Pensilvanya’ya da ki Gülen teröristi aklınca yalvarıyor. Güllü şiir okuyan terörist Gülen, Abdullah Gül’e “seni şahların şahı, gönüllerin sultanı yaparız, gerekirse TC’yi siler adını Gül Cumhuriyeti kurarız yeter ki şu yola bir çık” diyor. Bunu eski Cumhurbaşkanı Gül’e bir işaret olarak değil açık bir yalvarma olarak görmek lazım. Bu kadar acizlik içerisindeler.

Peki, durum ne olur?

Daha evvelden Gül’ün adaylığı olur mu olmaz mı yazmıştık. FETÖ ve PKK terör örgütleri ile bunlarla eş güdüm halinde hareket eden batı odaklı siyasi yapı istiyor ki, Gül gerekirse bu yolda harakiri yapsın, neyi var neyi yok tüketsin ama yola, bu gayri milli cephe için çıksın.

Ancak, Abdullah Gül’ün adaylık yoluna çıkabilmesi için Erdoğan’ın özellikle uluslararası alanda ciddi zarar görmesi lazım. Yoksa var olan hiçbir matematik Türkiye’de ki Erdoğan gerçeğini değiştiremez. Ama Rabbim bu yiğide muzaffer olmayı, zalimin başını ezmeyi nasip etmiş. Geleni tokatlıyor, tokatladığı iflah olmuyor. Öyle güzel tokatlıyor ki, müptezeli olan var, doyamayan var! Bakın Kılıçdaroğlu’na her seçim kendi muzaffer sanıyor garibim, öyle bir şok!

Kudüs meselesi ve son olarak zeytin dalı operasyonu ile Erdoğan uluslararası arenada net, hedefe yönelik ve etkili adımlar atarken bunun iç siyasette de karşılığı oluyor. Buna karşı durabilecek güçte muhalefet Türkiye’de yok. Baksanıza Erdoğan’a karşı muhalefetin lider olarak sarıldığı, Erdoğan’ın kardeşim dediği isim. Fıkra gibi!

İster terörist başı Gülen’in yalvarması, ya da muhalefetin Gül’ün ayaklarına kapanması Gül’ün adaylık durumunu etki etmez, ancak ortada bir hesap kitabında döndüğü bir gerçek. İngiliz siyaseti ile yoğrulmuş akıl, Erdoğan’ın boşluğuna denk gelecek fırsatı kolluyor.

İçeride de bu çalışmanın“savaşa hayır” yaygarası ile yürütüldüğünü görüyoruz. Bugün gayri milli cephenin içeride oyuncusundan, aydınından, akademisyeninden, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasetçisine kadar “Zeytin Dalı” operasyonunu durdurmaya yönelik psikolojik harp yürüttüğüne milletçe şahidiz. Ama bunlar, söz konusu ABD’nin Suriye’de döktüğü kan karşısında kör oluveriyorlar. Amaç, batının çıkarlarını korumak ve aynı zamanda Türkiye’nin Afrin’de zafer elde etmesinin önüne geçmek.

Kilis’te içeride cemaat varken camimiz vuruluyor, Afrin’den Kilis vurulamaz diyorlar. ABD 4bin tır oyuncak bebek mi taşıdı bölgeye? Oralarda en son teknolojiye sahip silahlarla donatıldı terör unsurları.

Afrin operasyonunda şehitlerimiz var. Askerimiz Afrin’de çarpışırken milletçe onlara moral olarak destek vermeliyiz. Aynı zamanda yürütülen psikolojik harbe karşı, dikkatli olunmalı. Psikolojikte olsa harp, harptir ve özellikle OHAL varken bunun önlemi alınmalı. Şimdiden HDP, sokak olayları çıkartmaya yönelik eylemler peşinde. Eğer ağır önlemler alınmaz ise yakın zamanda sokakları karıştırmak isteyen gruplar sahnede olacaktır. Bu mücadeleyi devletin iradesine karşı yürüten kutuplar, millete hesap vermeli.

Trump ile görüşme!

Geçen gece Trump ile telefon görüşmesi yapıldığı haberleri geldi. Fırat kalkanı tecrübesi ile hareket edildiğinden, bu sefer operasyon öncesi ciddi diplomatik süreç yürütülmüş, Rusya, İran ve BM bilgilendirilerek hareket için uygun koşullar oluşturulmuştu. Şimdi köşeye sıkışan ve neredeyse tüm dünyanın iradesine karşı kendi bildiğini okuyan ABD operasyon hakkında görüşmek istiyor. Nihayetinde, asker onların askeri, silah onların silahı ve boğuluyorlar.

Biz içeride tek yürek Afrin’de ki aslanlarımıza destek verdiğimiz ve birliğimizi koruduğumuz sürece, Allah’ın izniyle muzaffer olacağız. Suriye’de dökülen her bir mazlum kanını, kardeşlerimizin namusunu yerde bırakmayacağız.

Zalimlerin cezasını veren ve intikam sahibi olan Allah’ım sen ordumuzu aşkına layık eyle, senin rızan için çıktığımız yolda zalimleri tarumar etmeyi bizlere nasip et. Ordumuzu, evlatlarımızı muhafaza et. Hayırlısıyla zafer neticesi almayı bizlere nasip et. Amin, amin, amin.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23