• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mahmud Sami
Mahmud Sami
TÜM YAZILARI

82 Afrin

23 Ocak 2018
A


Mahmud Sami İletişim:

Ordumuz Afrin’e önce havadan sonra karadan girdi. Bir ABD durumdan rahatsız, birde içimizde ki Amerikalılar. Askerlerimizin sadece fakir ailelerin çocuklarından oluştuğunu iddia edenler, zengin ailelerin çocukları Afrin’e gitsin diyor. Ancak onlar fakir ya da orta gelirli ailelerin askeri değil, onlar şanlı Türkiye Cumhuriyeti’nin askeri. Ve bilmiyorlar ki, bu operasyonda ki her bir askerin ailesi 80 milyondur! 80 milyon insanın ve ailenin kalbi bu aslanların kalbi ile birlikte çarpar.80 milyonluk bir aileyiz biz, yıkmaya çalıştıkları da işte bu!

Kefenleri ile Cumhurbaşkanımızın yanında olanlara Afrin’i işaret edenler, değil kefenlilerin tüm milletimiz operasyonda en önden gitmeye dünden gönüllü olduğunu bilmeyecek kadar bu vatana uzak.

PKK bölgede kan dökerken seyirci olanlar, ABD bölgeye binlerce tırlık mühimmat yığarken gözleri sahte 3, 5 dekonttan başka bir şey görmeyenler bugün barış güvercini olmuş.

Barış zamanı savaştan, savaş zamanı barıştan bahsedenler açık bir gafletin hatta ihanetin içerisindeler. Bugün neredeyse tüm Avrupa ve Rusya müdahaleyi tanıyıp haklı görürken içimizde bu kadar çatlak sesin çıkmasını anca operasyonun ABD çıkarlarına hizmet etmemesine bağlayabiliriz. İçimizde ABD’nin çıkarlarını kollayan ve sesi gür çıkan bir lobi var. Siyasetten, medyaya artık her alanda içimizdeki bu Amerikan damarını görebiliyoruz.

Milletin istisnasız her bireyinin omuz omuza olması gereken bir süreçte dahi, milleti kutuplaştırmak için çırpınanları bir kenara yazalım.Yarın lazım olacak.

Operasyon sonrası ne olacak?

Bu operasyonun başarılı ve kısa sürede tamamlanması, ABD için net bir mesaj verecek.Bölgeye yığdığı tonlarca silah, icat ettiği terör grupları ve teröristlerle Türkiye’yi köşeye sıkıştırmanın ve Ortadoğu planlarını icra etmenin mümkün olmadığını görecek! Ancak bu durum ABD’yi politik ve askeri olarak daha saldırganlaştıracaktır. Bir iki ay içerisinde alenen ABD bayrağı ile dolaşan PKK’lı teröristlerle çarpışırsak şaşırmayın, ama Amerikan bayrağıda teröristleri kurtarmaya yetmeyecek! Ortadoğu’da adım adım Türkiye ile ABD’yi daha çok karşı karşıya geliyor. Türkiye’nin son dönemde ki uluslararası yüksek ilişki düzeyi ile “asarım keserim dünyanın zabıtası benim” zihniyetli ABD dünyada daha yalnız kalıyor.

Zeytin Dalı operasyonu ile asıl sorulması gereken:

Amerika’ya rağmen gittik ve oralara düzen getirdik, stratejik önemi yüksek olan bir bölgeyi temizledik. Acaba geri dönmesek mi? En azından 100, 150 sene sonra kontrollü şekilde döneriz diyelim. Malum ne zaman gözümüzü üzerinden ayırsak, boş evi haşarat basması misali, madem biz evde değilken böceklere mesken oluyor, evden çıkmayalım öyleyse!

CHP’ye ne oldu!

Muhafazakâr siyasi damarın, CHP ile bir hesabı vardır. Geçmişte yaşanan zulümlerin, millete reva görülen zilletin hesabını bu siyasi partiyi tarihin tozlu raflarına gömerek kapatmak ister. Çünkü CHP, demokrasinin, milletin, bağımsızlığın ve özgürlüğün baş düşmanıdır. Ama bakarsınız en ateşli demokrasi savunucusu olurlar, yavuz hırsız misali.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin başına oturtulduğundan beri, partinin eksenini bir sağa, bir sola, bir terörizme, bir batıya çekti ve partiyi temellerinden kopardı. Öyle ki bugün, duvardan Mustafa Kemal’in portresini alıp çöpe atan CHP sıralarında görev yapmaya devam ederken bu durumu ifşa eden ihraç edilmiş durumda. Artık bugün CHP nereye gidiyor, neler oluyor değil, ne oldu dediğimiz bir noktaya geldik. Muhafazakârların hesaplaşması bitmeden Kılıçdaroğlu partiyi, siyasetteki tüm çapsızlığına rağmen, paramparça ve bambaşka bir hale sokmayı başardı. Belki de yeni Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin en büyük partilerinden biri olabilecek parti, bugün temellerinden, değerlerinden tamamen uzak, sadece siyasi bir kabuk haline geldi.

Peki, bu durumda eski CHP’nin tabanı hangi partiye oy verecek? Kesin olan bir şey var ki, artık oy verebilecekleri en son parti CHP!

Öyleyse buyurun 2019 Seçim Rehberi:

Nasıl Oy Vermeliyiz!

-15 Temmuz darbe kalkışmasında köprüde ki teröristlere “asker” diyenlerden, uzak durun!

-Suriye sorunu hakkında Türkiye’nin her hamlesini eleştirip, ne yapılması gerektiğini söylemeyenlerden, uzak durun!

-Teröristlere arkadaş, kardeş şeklinde hitap edenlerden, uzak durun!

-Yer bulamayıp, sırtını PKK’ya YPG’ye YPJ’ye… (liste uzun) dayayanlardan, aman diyeyim uzak daha uzak!

-ABD ile yatağa girip, kendini yenilmez hissedenlerden, uzak durun!

-Diktatördü, tiyatroydu, kontrollüydü, dikkat bunları söyleyenler şuursuz siz hiç yaklaşmayın bile, bırakın kendi halinde sayıklasınlar!

-Gülen’e net şekilde terörist diyemeyenlerden, uzak durun!

-Yurt dışı kapısını şikâyet kapısı görenden, ağlama duvarı bilenden, uzak durun!

-FETÖ ile mücadelede güçlü irade gösteremeyenden, kaçın!

-Amerika çıkarlarını gizli saklı milli çıkarlar gibi göstermeye çalışandan, kaçın!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23