• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Adam budur, lider budur, Cumhurbaşkanı budur

22 Mart 2021
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Yazının başlığı elbette sadece İstanbul Sözleşmesini iptal ettiği için değil. Millet-devlet bütünlüğüne yönelik tüm icraatları içindir.

Rabbim sağlık-sıhhat içerisinde önüne takoz olmayan çalışma arkadaşlarıyla birlikte nice hayırlı hizmetler nasip etsin.

İstanbul Sözleşmesini hiç okumadım ve gerek de duymadım. Sadece iki şeye dikkat ettim. Bir sahip çıkanlara, bir de karşı duranlara baktım yetti.

Sahip çıkanlarla hiç ortak yönümün olmadığını gördüm. Karşı duranlarla ise yüzde doksan birlik içerisinde olduğumu gördüm.

Dolayısıyla taa baştan beri İstanbul Sözleşmesi denilen garabete, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın içine sinmediğini kesinlikle biliyor ve inanıyordum.

Aceleci dostlar hemen deyiverecekler ki, “O vakit sekiz yıldır niye bekledi ve baştan onayladı”? Bu kadar acele etmeyelim ve kendimize şu soruyu soralım:

“Bizler kendi dünyamız ve işlerimiz hususunda her dediğimizi-istediğimizi yapabiliyor, yaptırabiliyor veya yaptırdığımızda da her şey istediğimiz gibi yürüyor mu”?

Soruya bu zaviyeden bakıp geçelim.

Sözlerim elbet aklıselim sahibi kimseler içindir. Bu topraklarda devlet ve millet olarak beka sorunumuz hiç bitmemiştir.

Yakın tarihte Çanakkale-Gelibolu Savaşları, İstiklal Mücadelemiz ve kırk yıldır içeride-dışarıda boğuştuğumuz terör ve siyasi bağlantıları; devletimizin-milletimizin istiklaline, istikbaline karşı amansız mücadele etmektedir.

Yüzyıldır ilk defa son 15 yılda devlet ve millet olarak bir istiklal ve istikrar yüzü gördük.

Amentüsü sağlam milletimizin büyük teveccühü ve R. Tayyip Erdoğan’ın keskin iradesi sayesinde ve daha sonra gelen ikinci irade sahibi, MHP lideri Devlet Bahçeli ve arkadaşlarının desteğiyle yüzümüzü yerden kaldırabildik.

İstanbul Sözleşmesi yaklaşık sekiz yıldır Reis’in canını sıkıyordu. Reis sayesinde belli yerlere gelmiş, belli imkânlara sahip olmuş ve hayatları boyunca bu imkânlarla yaşamak isteyen kişi yahut kişiler, Allah’a ve Allah’a iman eden milletimize şirin gözükmek yerine, başka mecralara şirin gözükme adına, sözleşmeyi maalesef gündemde tutarak, hem Reis’in hem milletimizin canını çok sıktılar.

Nihayet Cumhurbaşkanımız, amentüsünün gereğini yaparak sözleşmeyi iptal etti. Meselenin net anlaşılabilmesi için iptale kimlerin karşı çıktığını görmek kâfidir. Geçelim.

Ezcümle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uzağından veya yakınından anlamakta ve anladıklarını kendilerine anlatmakta zorlananlara kısa bir R. Tayyip Erdoğan resmi çizelim.

R. Tayyip Erdoğan, alıp verdiği her nefesinin hesabını ahiret günü vereceğine inanarak-iman ederek yaşamaktadır.

Yaptığı ve yapacağı her işte birinci ölçeği, Allah’ın ne deyip demediğidir.

R. Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını azıcık kavrayabilenler, azıcık idrak edebilenler, onun dünyaya meyletmediğini görebilir ve anlayabilirler.

İşin üzücü tarafı şu ki, maalesef ve maalesef bazı kimseler, Reis’in amentüsüne ne kadar sahip çıktığını göremeyecek kadar dünyaya meyletmişlerdir.

Sanki bulundukları yerde ebedi kalacaklar! Umulur ki, artık Reis’i anlarlar.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kehanet

bizde destek verip koruyoruz lakin hep yanlış adamları etrafına toplayıp, başbakan bakan vekil başkan üst düzey bürokrat yapıp, yanlış atama ve adaylarla, yolsuzluk, haksızlık, adaletsizlikle mücadele etmeyip istanbul sözleşmesinde olduğu gibi yanlış iş ve icraatlar yapıp, hem kendini itibarsızlaştırıyor, hem de bizi üzüyor. sonra düzeltse de kıymeti kalmıyor. maide 44-47 okumamış mı demek istedin. hangi icraratında emri ilahi ve rızayı ilah gözetildi dersin. neden başta bunu imzaladı neden idamı getirmedi, neden zinayı serbet etti, neden haksızlık yolsuzluk adaletsizlikle mücadele etmeyip tam tersi bunlara destek verdi???? etrafına topladığı hokkbaz yolsuzluk yapanlara göz yumup onları orada tutmakla mı? güzelde madem allah a bağlı neden emirlerine bağlı değil. şimdi iptal edeceğine neden baştan imzalayıp bu kadar kan göz yaşına sebeb oldu? ahlaksızların şimarmasına neden oldu??

Vicdan

Sayın Cumhurbaskanımıza teşekkür ediyoruz.Bununla beraber bazı çevreler;6284 devam edecek,sadece çerçeve şözleşme fesih oldu diyorlar.Yılda 500 bin koruma kararı alındığı söyleniyor.Uzlaşmak zaten yasak.Bunun 300 bini gerçek mağdur olsa,200 bini yalana boyun egdi,yuvayı suya verdi demek.Dolayısıyla hemen 6284 de uzaklaştırma konulari gözden geçirilmeli (delile bakilarak)ve suresiz nafakada süreli hale gelmelidir.Zaten malum şozleşmenin kalıcı zararlarının kalkması epeyi zaman alacaktır.Evlilik devlet tarafından teşvik edilmeli,boşanmada uzlaştırmaya gitmeden aile mahkemesine gidilmemelidir.Yoksa malum sözlesmenin ruhu ortalıkta gezip gine yuvalar söndürecektir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23