• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Komplo teorilerinden; Epstein gerçeğine hakikatler! (3)

03 Mart 2026
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Komplo teorilerinden; Epstein gerçeğine hakikatler! (3)
AHMET MARANKİ

EPSTEİN Tapınağı’nda Disney’in logosu! 

EPSTEİN’i Pinokyo filminden hatırlayanlarınız vardır!

Hani çocuklarımıza ellerine verdiğimiz iPad’lerle, cep telefonlarıyla meşgul etmek için onları izlettik ya!!! Hiç düşünmediniz değil mi! 

Pinokyo filminde ne diyor bak: “Ben yaramaz küçük çocukları topluyorum! Onları zevk adasına götürüyorum! Zevk adası mı ama bu ülkede kanunlar yok mu! 

Yok yok telaş etme hiç risk yok oraya giden çocuklar hiç dönmüyor zaten! !!” 


RADYO DALGALARIYLA BEYİN KONTROLÜ!


Görsel ve yazılı medyada yıllardır insan kılığına girmiş şeytanlar yaptıklarını defalarca yazdık! Çizgi filmlerde subliminal mesajlar veriliyor görüntülerde seks, öldür, aşk, çıplaklık ve görsellerinde de çıplak kadınlar balina atlarken 25. karede çırılçıplak kadınlar atlıyor!  O da sizin çocuğunuzun alt beyninde hafızaya yerleşiyor.. 

Defalarca bunu izlediğinde içgüdüsel dürtüleri değişiyor! 

Daha neler yapmıyorlar ki: İzletilen diziler, çizgifilmler, sanat tadı altında sunulan dinletilen müziklerdeki subliminal mesajlar 

Verilen ortak mesajlar mı!



İtaat et! Düşünme! Akıl etme! Rahat ol! Eğlenmene bak!

Aselsan mühendislerinin intiharı!!!

Medyada hepimiz izledik Türkiye’nin geleceği Y’nin kurtuluş reçetesini yazacak olan savunma sanayi ve bunun bir parçası olan Aselsan’daki mühendisler acaba arabada dinledikleri müzikte veya verilen bir komutla intihar et, intihar et, intihar et.. Subliminal mesaj mı verildi!!!

Evet ben bu meseleyi ulusal başında dile getirdim! Hem konuştum hem yazdım halen medyada konuşmalarım duruyor! 

Milyonlarca izlenmesi var! Beyin kontrolü radyo dalgalarıyla beyinlerimizi kontrol ediyorlar.. Diye..!


Bir gün sonra Genelkurmay Başkanlığı açıklama yaptı!


Konuyu bu noktada araştırıyoruz diye!

Genelkurmay Başkanlığı da eskiden Sarem-stratejik araştırmalar merkezi vardı! Subay olan ağabeyim, sınıf arkadaşı bir general bir gün bizi genel kurmaya burada konuşmaya davet etti!

Gittik ona yakın yüksek rütbeli subayların huzurunda o zaman Türkiye’nin üzerinde olan beş tane dinleme kulaklarını ECHELON’ları ve daha fazlasını anlatmıştım! Hepsinin doğrulandığını da buraya yazmak isterim!

O günden bugüne genelkurmay da MİT de büyük mesafeler alındı! Savunma Sanayi Aselsan çok büyük teknolojilere sahip oldu!!! Belki de bizim bu paylaşımlarımız, verdiğimiz konferanslar, yazdığımız yazılar ve medyadaki paylaşımlarımızın tesirine genelkurmay başkanımızın verdiği manidar cevap araştırıyoruz demesi de bugünlere gelinen noktada bir adım olmuştur inşallah!!!


İşte daha sonraları da malum yapının dinlemeleri aynen yukarıda saydığım kurumların dinlenmesiyle sonuçlandığını hep beraber gördük!!! Kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi kitabımızda 1994 yılında öğrendiğimiz ABD ve Rusya’daki bilimleri yazarak insanlığı ve Türkiye cumhuriyeti devletini ve görevlerine uyardığımız kitabımızdaki 126 maddenin 114 tanesi maalesef ve üzülerek ve büyük bedeller ödeyerek gerçekleşti!!! Sonuç: Yine Ahmet Maranki maalesef haklı çıktı!

ABD, AVRUPA BİRLİĞİ MEDENİYET BEŞİĞİ Mİ! YOKSA!!!

Hani ABD ve Avrupa demokrasi ve medeniyet beşiği idi!  Bize bilim adamı diye yıllardır göklere sığdıramadıkları Steffen Hawking’in EPSTEIN dosyasında bu işin en başında yer alması manidar değil mi! 

Bill Gates de bu listede yer alıyor!


Bir toplumun belkemiği olan Türk aile sistemine yapılan bu saldırılarda ben buradan aileler size sesleniyorum! 

Çocuklara yönelik bütün medya platformlarında subliminal mesajlar mutlaka uygulanıyor! 

İşte mavi balinayı gördük! İntihar edenleri de biz yazdık da sonra tedbir aldılar! 

Disney‘in en önemli çizgi filmlerinden aslan kral dizisi çizgi film. Bu kadar mı medyada çocuklar için en çok izlenen yayınlanan ... Aslan dizisinde verilen mesajlar çocuklarımıza elimizden mi aldı!!! Çok tartışıldı ve tartışma bıçak gibi kesilerek bir günde  son buldu!

ÇOCUKLARIMIZI ALIŞTIRIYORLAR! 

Amaç çocuklarımızı, geleceğimizi bu işe yatkın hale getirmek! Ailemize ve çocuklarımıza saldıran bu zehirli oklarla, kalpleri,  zihinleri, ruhları kirletiliyor!


IPAD’LARDA ŞEYTAN OYNUYOR!

Sen hala elinde iPad’le çocuklara çizgi film izletiyorsun!  Şeytan savaşı artık doğrudan insanla yapıyor!  Spor şimdi bunların arasında da düzgün insanlar var Amerika Katolik başpiskoposu Carlo Maria Vigano biri açıklama yapmıştı medya yayınladı! 

 Buraya not düşelim hani insan unutan yaratık ya birkaç hafta önce ve pek çok kişinin pedofili çocuk pornografisi suçlamasıyla birkaç kişi tutuklandı!

Ve bu işin başındaki kişilerin bunların hepsinin yani sinema sektörünün istihbarat birimleri ile çalıştığını istihbarat birimleri açıkladı!!! 

DEVLET BASKANLARI “GAZZE KONUSUNDA” SESSİZ VE SUSKUN!


Batı dünyasının bütün baskanları yöneticileri Gazze için bir açıklama yapamazken sebebini  hiç düşündünüz mü!!! Kendilerini suçlayan ellerindeki bu videolardan olduğunu düşündünüz mü!!! Aynı şey dünya ekonomik forumu ve birleşmiş milletlere üye tüm ülkelerde bolca tekrarlanan sahte Pandemi acil durumu hazırlıkları, 

Zorunlu Pandemi yasası, Paris İklim Sözleşmesi.. Vesaire gibi anlaşmalar neden itirazsız  geçiyor hiç düşündünüz mü!!!


DÜNYANIN GÜÇLÜLERİ NEDEN Mİ KONUŞAMIYOR!!!

Malum devletin şantajla birleştirici ellerindeki bilgilerinin açığa çıkmaması için olabilir mi!!!

TÜRKIYE’DE EPSTEİN!

 Kronolojik dosyası ile devam edecek!!!

WhatsApp bilgi ve ihbar hattı:: 0 530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23