• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdullah Şanlıdağ
Abdullah Şanlıdağ
TÜM YAZILARI

Al Fetö’yü, vazgeç Fırat’ın doğusundan

19 Aralık 2018
A


Abdullah Şanlıdağ İletişim: [email protected]

Türkiye, Fırat’ın Doğusuna (Karkamış’tan Cizre’ye kadar) çöreklenen ve ABD tarafından desteklenen PKK/PYD, YPG terörü için harekat başlatacağını açıklayınca Büyük Şeytan önce Kaşıkçı’nın katilinin Suudi Veliahtı Selman olduğunu ve Yemen’de de Suudi hükümetinin parmağı olduğunu deklare etti. 

Anlaşılan bunlar kesmemiş olmalı ki, Amerika 15 eyalette Fetö operasyonları başlatmış. 15 Temmuz işgal girişimini gerçekleştiren ABD, Türkiye’de Fetö unsurunu kullandı. Yanı başımızdaki teröristlere binlerce ton silah yardımı yapmış ve daha yakın zamanda bir rahip yüzünden bizi ekonomik olarak buhrana sokan Amerika’ya güven olmaz. 

ABD, Türkiye’nin kırmızı çizgilerini ve yumuşak karnını biliyor. Nabza göre şerbet vermeyi de ihmal etmiyor. Arakan konusunda da Türkiye’yi memnun edecek adımlar atacağını söylüyor. 

Peki niye ve neye karşılık yapıyor bunu? 

Demek istiyor ki, ben Fetö ve diğer hususlarda seni rahatlatayım, sen yeter ki Fırat’a operasyon düzenleme! Fırat’ın Doğusu’na operasyon düzenlemedik diyelim. Bu durumda bizim kârımız ve Amerika’nın kaybı ne olur? 

Veliaht Selman’ın biz zaten katil olduğunu biliyoruz ve bunu dünyaya biz haykırdık. 

Fetö ile mücadele hem içerde hem de dışarda sürüyor. Gülen ABD’nin kara kutusudur. ABD; dengeleme politikası ve zamandan kazanmanın hesabını yapıyor. Kuzey Suriye’de kantonları besleyerek Akdeniz’e kadar uzanan koridorda terör devleti inşa edilirse Türkiye’nin bekası diye bir şey kalır mı? 

15 Temmuzda başaramadığını Kuzey Suriye üzerinden yapmaya çalışıyor. Evet Fetö ve PKK Türkiye’nin iki büyük düşmanıdır. Şimdi Amerika, iki düşmandan birini tercih etmeye zorluyor bizi. Fetö’yü sana vereyim ama PYD’ye dokunmayacaksın demek istiyor. 

Eğer bu oyuna gelirsek mazallah, elimizde ne devlet kalır, ne de gidebileceğimiz bir yurt. ABD, İsrail ve İngiltere’nin Türkiye üzerindeki hesapları bellidir. Bu sefer durum çok daha vahimdir. İstiklal ve istikbalimiz bu terörü bitirmeye ve bize kastedenlerin nefes borusunu kesmeye bağlıdır. Fetö tutuklamaları koskoca yalandan ibarettir. Türkiye’nin iki büyük düşmanının olduğunu söyledim. Bunlar; Fetö (arkasındaki Amerika, İsrail, İngiltere) ve PKK, KCK, SDG, YPG, PYD, DAİŞ. Fetö’nün elebaşı Gülen’i Amerika, PKK lideri Öcalan’ı da biz İmralı’da besliyoruz. Terör, çok uluslu ve küresel bir yapı. Bundan beslenen çok sayıda ülke var. Kolay alt edilecek bir sorun değil, biliyoruz. 

Lakin bir adım atmazsak bağımsızlığımızın ve sınırlarımızın tehlikede olduğu aşikârdır. Fırat’ın Doğusu’na müdahale bir işgal değil, bilakis işgal edilmeye çalışılan sınırlarımızı muhafaza altına almaya çalışmaktır. 

Güney sınırımızda bizi bitirmeye yönelik mevziler kazılırken bizlerin NATO ve ABD’den korkarak veya bazı denklemleri gözeterek geri adım atmasının faturası daha ağır olur. Türkiye karşıtı bir dalga ile yalnızlaştırılmamız hedefleniyor.

Dolayısıyla 

Fırat’ın Doğusu ve Menbiç’e operasyon konusunda asla geri adım atılmamalıdır. PKK ile 40 yıldan fazladır savaşıyoruz. Fırat’ın Doğusu ihmal edilirse bir yüz yıl da PYD ve diğer unsurlarıyla savaşırız.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23