• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zaman gazetesi Norşin Şeyhi Nurettin Mutlu'nun sözlerini çarpıttı!

Yeniakit Publisher
2014-02-24 17:28:00 -
Zaman gazetesi Norşin Şeyhi Nurettin Mutlu'nun sözlerini çarpıttı!

Norşin Şeyhi Nurettin Mutlu'nun Zaman gazetesine manşet olan sözlerinin çarpıtılarak verildiği ortaya çıktı.

Zaman gazetesinin, dün manşetine taşıdığı Norşin Şeyhi Nurettin Mutlu'nun röportajındaki sözlerini çarpıttığı ortaya çıktı!

Ardından Şeyh, sözlerinin siyasi malzeme yapılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

ZAMAN HABERİNE ŞEYH'DEN İTİRAZ

Yenişafak'ın haberine göre; Zaman gazetesi 23 Şubat 2014 gününün manşetinde Norşin Şeyhi Nurettin Mutlu'nun açıklamalarına yer vermişti. Zaman'ın haberine Norşin'den itiraz gecikmedi.

GÖRÜŞMENİN TAMAMINI YANSITMIYOR

Şeyh Mutlu'nun oğlu Abdulgani Mutlu, babasının Zaman Gazetesi'ne verdiği mülakatta hiçbir kanaat önderine kötü sözler söylenmemesi gerektiğini belirttiğini ve Fethullah Gülen özelinde bir görüş açıklamadığını ifade etti. Mutlu, "Babamla yaptığım görüşmede, Zaman gazetesinde yer alan haberin görüşmenin tamamını yansıtmadığını bildirdi" ifadelerini kullandı.

"HÜKÜMETİN HİZMETLERİ HEPİMİZİN DİLİNDE"

Norşin medresesinde 5 vakit Başbakan'a dua edildiğini vurgulayan Mutlu, "Babam ülkemize böyle bir Başbakan'ın daha gelmediğini söyleyip duruyor. Hükümetin hizmetleri hepimizin dilinde" dedi.

Zaman muhabirlerinin Şeyh Mutlu'ya sürekli yönlendirici sorular sorduğunu ve Başbakan aleyhinde konuşmasını sağlayamaya çalıştığını vurgulayan Mutlu, "Ancak şeyhimiz ısrarlara çok sevdiği Başbakan'a yönelik menfi manada bir söz söylemedi. Sözlerinin güncel siyasi olaylara malzeme yapılmasından ise oldukça rahatsız." şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN GİBİ BİRİNE BEDDUA ETMEK ÇOK YANLIŞ"

Şeyh Mutlu'ya gündemdeki beddua ve kahhariye iddialarına da sorduğunu belirten Mutlu, "Şeyhimiz çok net. Bir Müslüman'a beddua etmenin dinimizde yeri yok. Hele ki Başbakan gibi bir insana beddua etmeyi çok yanlış buluyor" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23