• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf ile Murat feci şekilde can vermişti! Acı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Elazığ’da şantiye alanında çalıştırdıkları iş makinesinin devrilmesiyle altında kalarak can veren Murat Ateş (17) ile Yusuf Gözel’in (16) hayatlarını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde merkeze bağlı Sarıçubuk köyündeki bir şantiye alanında meydana geldi. Operatörün bulunmadığı sırada şantiyede bulunan Murat Ateş ve Yusuf Gözel, park halindeki iş makinesine binerek çalıştırdı.

Hareket ettirilen iş makinesi, birkaç metre gittikten sonra Ateş ve Gözel’in üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ateş ve Gözel, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Murat Ateş, özel bir hastanede; Yusuf Gözel de Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Ateş ve Gözel’in cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hareket eden ve geri giden iş makinesi bir süre sonra devrilirken, Ateş ve Gözel altında kalıyor. Kazayı görenler ise koşarak iş makinesine yanına gelip, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23