• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'dan yeni rezalet! Hadlerini yine aştılar: Hadi Türkiye'yi bitirelim

Yeniakit Publisher
2021-02-22 15:45:00 - 2021-02-22 16:04:21
Yunanistan'dan yeni rezalet! Hadlerini yine aştılar: Hadi Türkiye'yi bitirelim

Yunan yetkililer Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyarette bulundu. Arap ülkesi ile kurulan yakın ilişkilerin ardından Atina basını 'Hadi Türkiye'yi bitirelim' başlıklı manşeti ile BAE'ye mesaj gönderdi.

Yunan heyeti, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) çıkarma yaptı. BAE'nin başkenti Abu Dabi'deki Uluslararası Savunma Fuarı IDEX 2021 ile Deniz Savunma ve Deniz Güvenliği Sergisi NAVDEX 2021'e Yunanistan, hem bakan hem de Genelkurmay Başkanı'yla katıldı.

Yunan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, Libya'dan Suriye'ye neredeyse her yerde Türkiye'nin karşısına çıkan BAE'nin Abu Dabi Veliaht Prensi ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed el Nahyan'la bir araya geldi.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros ise yanında kuvvet komutanlarıyla fuarda arz-ı endam etti, BAE ve Bahreyn'li mevkidaşlarıyla buluştuğu fotoğraflar resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Reuters haber ajansı, 2020 yazında Yunanistan'a destek için Girit'teki Suda Üssü'ne savaş uçağı gönderen, birçok ortak tatbikata katılan BAE'nin Pazar günü 1,36 milyar dolarlık savunma anlaşmalarına imza attığını duyurdu.

Manşetten verdiler

Yunan basını ise hem bakan Panagiotopoulos hem de Genelkurmay Başkanı Floros'un Abu Dabi'deki temasları manşetine taşıdı, iki ülkenin doğrudan Türkiye'ye mesaj verdiği yorumunu yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Hadi Türkiye'yi bitirelim"

Provokatif manşetleriyle tanınan Pentapostagma yayın organı, "BAE'den Yunanistan'a işaret: Hadi Türkiye'yi bitirelim" başlığıyla sunduğu haberinde Atina ve Arap dünyasının Ankara'yı izole etmeye başladığını savundu, İsrail'le kurulan ilişkilere vurgu yaptı.

Site bir başka haberinde, Jerusalem Post gazetesinde yayınlanan bir analize gönderme yapan yayın organı, İsrail'in Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak için Kürt dosyasını açmaya hazırlandığını ileri sürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı

ulan alayınızı soğan doğrar gibi doğrarım. biz daha ölmedik şerefsizler.

Behlül ortadirek

Bu faşist şerefsizler nasıl müslüman .Bunların ecdadını .....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23