• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan Nassos Iliopoulosi: Miçotakis bize yalan söyledi

Yeniakit Publisher
2020-09-21 17:41:00 -
Yunan Nassos Iliopoulosi: Miçotakis bize yalan söyledi

Yunanistan'da İlerici İttifak Sözcüsü Nassos Iliopoulos, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e çok sert eleştiriler getirdi.

Doğu Akdeniz’de Yunanistan’ın provokasyonları sonrası tırmanan gerilimde, Atina tarafından dikkat çeken bir çıkış geldi.

Ülkede İlerici İttifak Sözcüsü Nassos Iliopoulos, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in Türk-Yunan gerilimine ilişkin halka yalan yanlış bilgiler verdiğini söyledi.

Star’ın haberine göre Nassos Iliopoulos, hükümetin ekonomik anlamda çok kötü kararlar aldığını ve ülkesini zor günler beklediğini kaydetti.

Anlaşma iddiasında bulundu

Iliopoulos, Miçotakis’in Doğu Akdeniz’de yaşananlarla ilgili halka gerçeği söylemediğini anlatarak, ‘Kimse bize gerçeği anlatmıyor. Yunan yetkililerin Berlin’deki Türk tarafıyla nasıl bir fikir birliğine vardığını tam bilmiyor. Başbakan sözlü bir yazılı kayıt dediği şey neydi? Bir anlaşma mı bu?’ dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osmanli

Siz daha durun. Bunlar sizin en guzel gunleriniz. hakkimiz olani vermeyin, gidin onu bunu araya sokun ve bekleyip gorun bakin neler olucak.

gercek nedir

illa birilernin araya girmesimi lazım iki komşu ülke oturp bir orta yol bulur doğalgazın paylasımını bilre yapar.ama illa belirli ülkelr düşmanlık yaratmalı değilmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23