• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yok böyle namussuzluk! Çaldıkları inekler yürüyemeyince, bıçaklayıp tarlaya attılar

Yeniakit Publisher
2019-02-06 18:51:00 - 2019-02-06 19:02:30

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yok böyle namussuzluk! Çaldıkları inekler yürüyemeyince, bıçaklayıp tarlaya attılar

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Ongun ailesine ait 10 büyükbaş hayvanı çalan hırsızlar, çamura saplanıp yürüyemeyen üç ineği bıçaklayıp tarlaya attı.

Adana’da 10 tane büyükbaş hayvanı çalan hırsızlar, çamura saplanıp yürüyemeyen üç ineği bıçaklayıp tarlaya attı. İnekler, sahiplerince tarlada bulunurken, polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, merkez Sarıçam ilçesi Dedepınar Mahallesi’nde gerçekleşti. Önceki gece Hüseyin Ongun’a ait evin bahçesine giren hırsızlar ahırda bulunan 10 büyükbaş hayvanı çalıp kaçtı. Sabah kalktıklarında ahırda ineklerini göremeyen aile durumu polise bildirdi. Bu arada hayvanları sahibi Hüseyin Ongun ve akrabaları çalınan hayvanları kendi imkanlarıyla aramaya başladı.

'Bu hayvanlardan ne istediniz?'

Ongun ailesi D-400 karayolu üzerinde tarlanın ortasında üç ineği çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde buldu. Olay yerine gelen polisler hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada yaralı hayvanların başından ayrılmayan Hüseyin Ongun, “Böyle vicdansızlık olur mu? Diğer hayvanları götürdünüz, bu hayvanlardan ne istediniz? Hayvanları her yerlerinden bıçaklamışlar. Bunu yapan insan olamaz” dedi.

Üç inek daha sonra traktörlere bindirilip veterinere götürüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23