• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yok artık! 13 yaşındaki kız, arkadaşını öldüresiye dövdü

Yeniakit Publisher
2022-12-07 11:13:00 -
Yok artık! 13 yaşındaki kız, arkadaşını öldüresiye dövdü

Erzurum’da ortaokul öğrencisi kızlar arasında çıkan kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaşanan olay ise ‘Yok artık’ dedirtti.

Erzurum’da 13-14 yaşlarındaki kız öğrenci, başka okulda okuyan bir kızı metruk binada öldüresiye dövdü.

Olay, Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana geldi. 7. sınıf öğrencisi Ç.D. (13) adlı kız ve arkadaşları, başka okulda okuyan İ.D.'yi (14) konuşmak için metruk bir binaya götürdü. Metruk binada Ç.D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İ.D.'ye hakaretlerde bulunarak tokat atıp, "Burada dayağı yiyip öyle eve gideceksin. Bunu biliyor musun?" dedi. Yanındaki arkadaşları engel olmak istese de Ç.D. üzerindeki hırkayı çıkartarak İ.D.’ye vurmaya başladı. Ç.D., yere düşürdüğü kızın üzerine çıkarak defalarca yumrukladı. O anlar yanlarındaki bir erkek öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler pes dedirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hamdi

Milletin haline bakın. Bunları önceden erkekler yapardı şimdi daha ergen olmamış kız çocukları yapıyor. Kimsenin eğitim öğretim ile işi yok dertleri ne görüyorsunuz. Anne babalar aman kızım okusun aman ne olursa olsun kafasında

BABA_666

BUNA YOK MOK ARTIK DENMEZ DAYAK ATAN KIZA 666 ADET KIRBAÇ VURULMALI O KADAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23