Yıllar sonra ilk kez doğru konuştu! 'Kabahat bizde'
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Yaptığı hemen hemen her konuşmada başkalarında suç bulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yıllar sonra ilk kez kendisinde hata buldu. Gaziantep'te konuşan Kılıçdaroğlu, 'Biraz da özeleştiri yapalım' diyerek, "Neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Kabahat kimde? Anteplilerde mi biz de mi? Haşa! Anteplilerde böyle bir kabahat yok, kabahat bizde" dedi.
CHP’nin Gaziantep’te düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'na 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 247 belediye başkanı katıldı. Kılıçdaroğlu toplantıda yaptığı konuşmada ise bir ilke imza atarak kendisinde kusur buldu.
"Kabahat bizde"
Antep'te oy oranını ve milletvekili sayısının artmamasından şikayet eden Kılıçdaroğlu kusuru kendisinde buldu. Kılıçdaroğlu 'Biraz da özeleştiri yapalım' diyerek, "Neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Kabahat kimde? Anteplilerde mi biz de mi? Haşa! Anteplilerde böyle bir kabahat yok, kabahat bizde" ifadesini kullandı.