• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yetkililere sesleniyoruz: Bu pisliğe izin vermeyin!..

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Yetkililere sesleniyoruz: Bu pisliğe izin vermeyin!..

Hande Yener'in Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkardığı Alman sapkın dansçı Mecnun Giasar Türkiye'de faaliyetleri artıracaklarını ve "transların sesi olacaklarını" söyledi!.. Vatandaşlar bu pislik eyleme karşı devleti önlem almaya çağırdı.

Edis, Hande Yener ve Melike Şahin’in klip ve organizasyonlarında yer vererek popüler ettiği LGBT’li dansçı Mecnun Giasar küstah açıklamalarda bulundu.

Binlerce vatandaş, gerçekleşen LGBT propagandasına karşı yetkilileri harekete geçmeye çağırırken Giasar sosyal medya hesabından yayınladığı video ile konuştu.

Translara destek vereceğini söyleyen LGBT’li Mecnun Giasar, “Artık Türkiye’de bütün translara ses vereceğim. Kanatlarımın altına alacağım ve bütün işleri onlara televizyondan artık yani ayırmayacaksınız gözlerinizi. Onlar olacak. Onları duyuracağım” dedi.

Yunanistan’daki bir Türk ailenin çocuğu olarak Almanya’da doğan Mecnun Giasar’ın Türkiye’den def edilmesini isteyen vatandaşlar, Başkan Erdoğan’ın LGBT tehlikesine karşı sık sık yaptığı uyarıları hatırlatarak, bu sapkına karşı hızla önlem alınmasını istediler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ersan

Akit bazen doğru şeyler soyluyorsunuz

boynundaki hacda belli ediyor zaten

anlatmaya gerek yok ismi türk kürt cerkez laz göcmen olsada ermeni rum yahudi olyorlar normal
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23