• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Transporter Türkiye’de

Yeniakit Publisher
2019-12-02 11:30:00 -
Yeni Transporter Türkiye’de

Yeni elektromekanik servo direksiyon ile yeni sürücü destek sistemlerinin kullanılmasına imkan tanıyan Yeni Transporter Türkiye’de.

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Transporter modelini teknolojik yenilikleriyle Türkiye pazarına sundu. Yeni Transporter tamamen yenilenmiş gösterge paneli, elektromekanik servo direksiyonu, iç döşemesi, artırılmış standart ekipman seviyesi, LED iç aydınlatması ve sunduğu 9 adedi yeni olmak üzere 20’ye yakın sürücü destek sistemi ile sınıfında en yüksek ekipman seviyesine sahip olan araç konumunda bulunuyor.

Farklı seçenekler aynı markada

Yeni elektromekanik servo direksiyon ile yeni sürücü destek sistemlerinin kullanılmasına imkan tanıyan Yeni Transporter, güvenli sürüş sağlarken, isteğe bağlı sunulan dijital gösterge paneli ve bilgi eğlence sistemleri ise dijital bir çalışma alanı sunuyor. Yeni Transporter, Panel Van, City Van ve Camlı Van modelleriyle satın alınabiliyor.

2.0 litre TDI uzun şasi, manuel şanzımanlı, 110 PS ve 150 PS seçenekleriyle satışa sunulan Panel Van modelinde, elektromekanik servo direksiyon, elektronik kontrollü klima ve hız limitleme özellikli hız sabitleyici yenilikleri bulunuyor.

İç tasarımı da farklı

Yeni Transporter’ın üst sınıf malzeme ve uzmanlıkla tasarlanan ön konsolu kullanım kolaylığı sağlıyor. Konsolda eşya gözleri sayesinde evraklar, akıllı telefonlar ve diğer önemli aksesuarlar rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23