• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Yeni hastane için üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Yeniakit Publisher
2017-01-24 12:19:30 -
"Yeni hastane için üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Mersin’in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

82 Evler veya Takbaş mevkisine yapılması düşünülen hastane için biran önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Can, “Nereye yapılacaksa biran önce yapılsın” dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik’in de konu ile ilgili kendilerini ziyaret ettiğini belirten Can, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak lojistik destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Can, “Son 15 günde hastaneyle ilgili bir gelişme oldu. Mevcut hastanenin yeri 82 Evler Mahallesiydi. Biz kurum olarak bir an önce yapılmasından yanayız. Nereyi isterlerse, nereyi arzu ederseniz ve nereyi çabuk yapacaksanız bizler ona varız. Her türlü lojistik desteği vermeye hazırız, gerek Tarsus Belediyesi gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesi elinden geleni yapar. Yeter ki bir an önce yapılsın” şeklinde konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23