• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Asya şalterleri yaktı! Enes Kara’nın ölümü için akılalmaz sebep

Yeniakit Publisher
2022-01-18 12:25:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla yayınlanan Manşetlerin Dili programında, Enes Kara’nın intiharını doktorların maaşına bağlayan Yeni Asya’nın skandal haberi konuşuldu.

Yayınladığı video ile ateist olduğu söyleyen Enes Kara’nın intiharını fırsat bilen solaklar muhafazakar camiayı hedef alırken, muhafazakar denilen bazı medya kuruluşları da intiharın sebeplerini başka nedenlere bağlamakta ısrarcı.

Yeni Asya’nın imza attığı “Doktorların maaş isyanı” başlıklı haberde Enes Kara’nın intiharı doktor maaşlarının düşük olması ile ilişkilendirildi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla yayınlanan Manşetlerin Dili programında, Yeni Asya’nın bu akıl dışı taraflı haberine tepki gösterildi.

Karahasanoğlu “Doktor olupta 6208 lira alan varsa gelsin 7 bin TL maaş verim ben ona” diyerek haberin içinin boş olduğunu vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüseyin Abul

Yeni Asya şirasinde çıkmış görünüyor. Enes Kara'nın intiharı nasıl bir sebeptir.

şüayıp

İnsan dostunu seçebilmesi ne iyi bir özelliktir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23