• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Asya bağrına taş bastı! Gülen’in ölmesini tek satır haberle verdi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Yeni Asya bağrına taş bastı! Gülen’in ölmesini tek satır haberle verdi

Üstü kapalı şekilde örgütün medya operasyonlarını yürüten Yeni Asya, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için söyleyecek bir söz bulamayarak birinci sayfadan sadece ‘Fetullah Gülen öldü’ şeklinde haber verdi.

 HABER MERKEZİ 

Yıllardır FETÖ’cülerin lehine haber yapan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde “iktidar kazandı, demokrasi kaybetti” manşeti atan ve her fırsatta sözde "adalet" adı altında darbecilerin tahliyesini Yeni Asya, büyük bir iki yüzlülüğe imza attı.

 

Dün Amerika’daki ininde ölen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için söyleyecek bir söz bulamayarak birinci sayfadan sadece ‘Fetullah Gülen öldü’ şeklinde haber verdi. Sürekli “iktidar insanları mağdur ediyor” diyerek KHK’lılara sahip çıkan ve ‘mağduriyet’ adı altında FETÖ’yü aklayan yayınlara imza atan Yeni Asya, gazetenin devam sayfalarında ise Gülen hakkında tek satır yazmayarak aklama çalışmalarına girişti.

CHP ile kol kola yürüyen ve zillet ittifakının sözcülüğünü yapan Yeni Asya'nın manidar suskunluğu toplumsal baskı sonuçlarını verdi belli şekilde yorumlandı.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ RAHMET OKUDU

Öte yandan Yeni Asya’nın Genel Yayın Yönetmeni Kasım Güleçyüz, dün ölen Gülen için sosyal medya paylaşım platformu X’ten taziye mesajı yayımlayarak üzüntüsünü dile getirmişti. Güleçyüz'ün X hesabının kapatıldığı öğrenildi. Sosyal medyada, "Savcıların yapamadığını X yaptı" yorumları yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koparan

Yeni Asya böyle fetö'ye destekler niteliginde ise ; Saidi Nursi'yi nasil tanimamiz gerek? Evet Cevap sizde, yeni Asya..?

Zekeriya gökçe

Sait te Abdülhamid hana hainlik etti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23