• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaralıyı hayata döndürme mücadelesi

Yeniakit Publisher
2019-08-16 23:26:55 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yaralıyı hayata döndürme mücadelesi

Adıyaman’da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsünü hayata döndürmek için sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptı.

Adıyaman’da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsünü hayata döndürmek için sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptı.

Kaza, Yenimahalle ile Cumhuriyet Mahallesi arasındaki Abdulmusa Caddesi üzerinde meydana geldi. Yenimahalle 2612. Sokaktan ilerleyen Mert B. yönetimindeki plakasız motosiklet ile Abdulmusa Caddesi üzerinde ilerleyen Mehmet B. yönetimindeki 80 LS 613 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle kafasını yere çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi olay esnasında kaza yerinden geçen bir sağlıkçı bayan müdahale etti. Kanlar içinde kalan ve nabzı çok düşük olan yaralıyı hayata döndürmek için ilk kalp masajını sağlıkçı bayan yaptı. Daha sonra olay yerine gelen acil sağlık ekipleri yaralıyı hayata döndürmek için kalp masajı yaptı.

Bir süre devam eden kalp masajı sonrasında yaralı sedye ile ambulansa bindirildi. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kaza yerinde toplanan mahalle sakinleri aynı bölgede sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkilerin kasist yada sinyalizasyon önlemi alması gerektiğini dile getirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23