• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Yalan Üretim Merkezi CHP' Muharrem İnce'nin yıllar önceki sözleri yeniden gündemde!

Yeniakit Publisher
2021-05-05 23:38:00 - 2021-05-05 23:39:19

AK Parti Genel Merkezi tarafından yayımlanan 'Yalan Üretim Merkezi CHP' adlı çizgi film, CHP'den ayrılarak Memleket Hareketi'ni kuran Muharrem İnce'nin sözlerini akıllara getirdi.

 Yeniakit.com.tr 

AK Parti Genel Merkezi, CHP'nin yalancılıktaki ısrarına dikkat çekmek üzere, 'Yalan Üretim Merkezi CHP' adlı bir çizgi film yayımladı. Yayımlanan çizgi film büyük beğeni toplarken, akıllara CHP'den ayrılarak Memleket Hareleti'ni kuran Muharrem İnce'nin sözlerini getirdi.

'Yalanın kurgu merkezi CHP'

'Saray'a giden CHP'li' yalanına maruz kalan ve o dönem kamuoyunda çokça tartışılan Muharrem İnce, eski partisi CHP'yi şöyle anlatmıştı:

"Yalanın kurgu merkezi aynı yer. CHP Genel Merkezi. Seçim merkezi yalanlarının kurgu merkezi orası. 'Saraya giden CHP'li. İftiranın kurgu merkezi orası. 'İnce, Saray'dan para alacak' Saray'dan ne diye para alacağım? Çıkın kardeşim. Mertçe, yüreklice ortaya çıkın."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kml

Yüzyıllık yalan rüzgârı. İfsat komitesi

naci

2018 yılında trump ın türk ekonomisini mahvedeceğim demesiyle birlikte devamında joe bıden ın chp ye daha dazla yardım etmemiz gerekiyor demesi ve ülkemiz içerisinde piyasayı ellerinde tutan chp li zengin işadamlarının kasten fiyat yükseltmek suretiyle chp nin değirmenine su taşıyorlar halkımızda ak parti ekonomiyi mahvetti algısı oluşturarak yandaş medyaları sözcü gazetesi fox tv korkusuz gazeteleri gibi medyalarında yayımlayarak algı oluşturarak halkımızı kandırdılar inandırdılar oysa ki eski alman siyasetçi dahi TÜRKİYE BİZE İTAAT EDENE KADAR DÖVİZ SALDIRILARIMIZ DEVAM EDECEK diyorlar ve bu oyuna katılan chp li zengin iş insanları var amaçları ekonomi bitti yandık bittik algısı olduğu halde hala bir kesim insanımızın bu oynanan oyunu göremiyor olmaları çok vahim amaçları gayet basit iktidarı devirip doğu ve güneydoğu bölgelerimizde bir terör devleti kurmak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23