Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini yeniden kadroya alabileceğini açıklaması üzerine, "Çağrıldığım anda koşa koşa giderim" cevabını verdi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'i en çok oynatan kişi olduğunu ifade ederken tecrübeli kaleciyi tekrar milli takıma alabileceğinin mesajını vermişti. Terim'in, bu açıklamaları Volkan Demirel'i rahatlattı.
Fanatik'te yer alan habere göre; tecrübeli eldiven bununla ilgili olarak, “Her zaman söylediğimi tekrarlıyorum. Ben milli arzularla yanan bir oyuncuyum. Hocamın da dediği gibi uzun yıllar Ay-Yıldızlı formaya hizmet ettim. Çağrıldığım anda koşa koşa gidip, hizmetimi sürdürürüm” dedi.
Kazakistan maçı sahayı terk etmişti
Hatırlanacağı üzere Volkan, geçen sezon Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takımın TT Arena'da Kazakistan'ı ağırladığı maç öncesinde ısınırken, kale arkasından yapılan küfürlü tezahüratlar sonucunda sahayı terk etmiş ev tüm ısrarlara rağmen geri dönmemişti.