• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatanını satan adam! Irkçı Ümit Özdağ herkesi kendi gibi sanıyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, ırkçı Ümit Özdağ'a haddini bildiren ifadeler kullandı.

Suriye'de 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesiyle birlikte Şam'ın düşmesi, tarihi bir dönüm noktasına işaret ediyor.

Ankara, Suriye'nin toprak bütünlüğü ve siyasi birliğinin korunmasını öncelikli hedef olarak görüyor. Bölgedeki gelişmeler dünyada büyük yankı uyandırdı.

Yüzbinlerce masum insanı katleden ve milyonlarca insanı yurtlarından eden katil Esad yıkılırken Türkiye'de yine 'Suriyeli sığınmacılar' üzerinden bir algı yürütülmeye çalışıldı.

Bunların başını ise Zafer Partisi'nin ırkçı Genel Başkanı Ümit Özdağ çekti.

Akit TV'nin gündem belirleyen programı Manşetlerin Dili'nde değerlendirmelerde bulunan Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, Özdağ'a haddini bildiren ifadeler kullandı.

Ümit Özdağ'ın doğduğu vatanını sattığını ve geri dönmeyerek Türkiye'ye yerleştiğini hatırlatan Karahasanoğlu, "Suriyelileri de öyle zannediyor. Herkesi kendi gibi zannediyor. Diyor ki, herkes benim gibi vatanımı satar. Senin gibi üç tane beş tane çıkar yer yüzünde" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

PKK lı CHP nin ittifakına katılmıştı

PKK ittifakını seçene ne denir açık veya kapalı herkesin malumu pkk ittifakına destek vermişti

Kıl Adam

Medem öncelik Suriye'nin toprak bütünlüğü , neden sanki oralar artık bizim topraklarımız gibi manşetler atıyorsun?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23