• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vakıf Emeklilik'ten teknolojik yenilikler

Yeniakit Publisher
2019-12-14 11:13:00 -
Vakıf Emeklilik'ten teknolojik yenilikler

Sektöründe bir ilk olan Dijital Dönüşüm Müdürlüğü ile teknoloji ve dijitalleşme süreçlerini tek elden yürüten Vakıf Emeklilik, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik stratejilerini birleştirerek, müşterilerine sunduğu hizmetleri daha kaliteli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Cenk Torgalöz, bu amaçla pek çok proje ürettiklerini söyledi. “Özellikle müşteri deneyimini en doğru biçimde desteklemek için teknoloji ve dijitalleşme süreçlerini büyük bir özenle ele almak durumundasınız” diyen Torgalöz, sözlerine şöyle devam etti: “Vakıf Emeklilik olarak teknolojiyi işin içine katarak müşteri deneyimi ve operasyonel verimlilik gibi konularda lider ve yenilikçi bir vizyon belirleyerek sektöründeki ilk dijital dönüşüm müdürlüğünü şirketimiz bünyesine kattık. Bu anlayış ve çalışma metodolojimizin bir sonucu olarak müşterilerimize mobilden ve web ortamından hizmet sağlayarak müşteri hizmet kalitemizi çağın gereksinimlerine uygun bir hale getiriyoruz.”

Büyük tasarruf sağlandı

Dijital dönüşüm vizyonu ile uzun süredir geleneksel yöntemlerle sağladıkları birçok hizmeti, dijitalleştirerek müşterilerine sundukları deneyimin kalitesini artırdıklarını anlatan Torgalöz, “Operasyonel verimlilik ve sürdürülebilirlik adına son derece önem taşıyan projelerimiz ile yılda 2.4 milyon ağacın kesilmesini önledik ve hızlanan süreçlerle tam 1600 güne denk gelen bir zaman tasarrufu sağladık’ dedi.

Cep Şube de yenilendi

2014 yılında hayata geçirdiği mobil uygulamasını müşteri beklentilerine uygun bir şekilde yeniden geliştirdi. Yeni Cep Şube ile ilgili bilgi veren Cenk Torgalöz, “Yenilenen Cep Şubemiz, kullanmakta olduğumuz yazılımlarımız ve hayatımızda artık yeni bir yer tutan robot çalışanlarımızla yarını karşılamaya hazırlanıyoruz. Vakıf Emeklilik’in katılımcıların hayatını kolaylaştıracak yeni mobil uygulamasına eklenen parmak izi ve Face ID özellikleri sayesinde, müşteri kimlik güvenliği önlemleri optimize edildi. Böylece, mobil şube kullanıcılarının telefon numaralarının doğrulanması ve hatta değiştirilmesi mümkün hale getirildi. Yeni uygulamada şifre değiştirme işlemleri de aplikasyona dahil edildi ve müşterilerin çağrı merkezimizi aramasına gerek kalmaksızın, mobil şube aktivasyonlarını gerçekleştirebilmeleri imkanı sağlandı” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23