• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vakalar patladı! Bakan Koca'dan flaş açıklama: Zorunlu tedbir...

Yeniakit Publisher
2020-11-18 19:40:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Vakalar patladı! Bakan Koca'dan flaş açıklama: Zorunlu tedbir...

Türkiye'de son 24 saatte koronavirüs nedeniyle 116 kişi daha hayatını kaybetti, 4 bin 215 yeni hasta kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı son 24 saatte 116 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 11 bin 820’e yükseldiğini açıkladı.

“Bugün tespit edilen 4 bin 215 hasta var”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün tespit edilen 4 bin 215 hasta var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Virüsün yayılımı bizi zorunlu tedbirler almaya mecbur bırakıyor. Hastalığın yayılımını durdurmak için birlikte hareket etmeliyiz. Tedbirlere birlikte uyarak mücadele güç verin” ifadelerine yer verdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Veli

Aciklanan onlemler: 1- Daha net ve anlasilabilir olmali. 2- Durumun ciddiyetini yansitacak sıkı tedbirler icermeli 3- Isini kaybedecek insanlara sosyal yardim yapilmali, kaynak olarak maaslilardan kismi kesinti yapilmali-makam araclari satilmali-kamuda gereksiz harcamalara son verilmeli 4- Mevcut tedbirler, hasta ve ciddi hasta sayisini duragana cevirmek ve veya azaltmak icin yeterli degil. 5- Net 14 gun kapanma uygulanmali ki, duragan ve veya dusus seyri gorulsun. Aksi, maskaraliktir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23