• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uzmanından koronavirüs için kür önerisi

Yeniakit Publisher
2020-03-26 14:04:00 - 2020-03-26 14:29:42

Kaliteli yaşam uzmanı Dr. Haluk Saçaklı, Akit TV’ye yaptığı açıklamasında koronavirüs salgınına karşı bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla her sabah kahvaltıda tüketilmesi gerektiğini belirttiği bir kür önerisinde bulundu.

Kaliteli yaşam uzmanı Dr. Haluk Saçaklı Akit TV’de koronavirüse karşı nasıl beslenme düzeni oluşturulması  gerektiğinden bahsetti.

Her sabah tüketin

Saçaklı, bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla her sabah kahvaltıda bir tatlı kaşığı sızma zeytin yağının, 1/2 tane çörek otunun, 1/2 toz zerdaçalın ve bir çay kaşığının ucuyla çok az karabiberin karıştırılarak yapılan kürün tüketilmesini önerdi.

Saçaklı, zeytin yağ ve karabiberin görevinin çörek otuyla zerdaçaldaki tüm antioksidanları bağırsaklar tarafından emilimini kolaylaştırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mevhibe inal

Tahin-Pekmez içine Zencefil-Zerdeçal-Tarçın az karabiber-karanfil-çörek otu bu da babaanneden.

Kenan Öztürk

HOCAM ÇÖREK OYUNU 1/2 YE NASI BÖLECEZ Bİ GÖSTERSENE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23