• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyuşturucu sonu oldu! Alev topuna dönen araçtan çıkarılan oyuncu feci şekilde öldü

Yeniakit Publisher
2022-08-13 03:10:00 - 2022-08-13 03:28:49
Uyuşturucu sonu oldu! Alev topuna dönen araçtan çıkarılan oyuncu feci şekilde öldü

Los Angeles'ta kendi evinin garaj kapısına çarpan ve alev topuna dönen araçtan çıkarılan oyuncu Anne Heche, ağır yaralanmıştı. Ailesi 53 yaşındaki Heche'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini ve yaşam destek ünitesinin fişinin çekildiğini açıkladı. Los Angeles polisi, Heche’nin kanından alınan örnekte uyuşturucuya rastlandığını açıkladı.

Amerikalı oyuncu Anne Heche, Los Angeles'ta arabasını kendi evinin garaj kapısına çarpmış ve otomobilinde büyük bir yangın çıkmıştı.

Aracı alev topuna dönerken, kazada ağır yaralanan oyuncu itfaiyeciler tarafından ezilmiş enkazdan sürüklenerek çıkarılmıştı.

Ağır bir anoksik beyin hasarı yaşadığı belirtilen 53 yaşındaki Heche entübe edilmişti.

Beyin ölümü gerçekleşti

Anne Heche’in ailesi, beyin ölümünün resmi olarak gerçekleştiğini ve kızlarının yaşam destek ünitesinin fişinin çekildiğini duyurdu.

Oyuncunun organları ise bağışlanacak. Ailesi, oyuncunun organlarını bağışlamanın uzun zaman önce kendisi tarafından verilmiş bir karar olduğunu söylemişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kanında uyuşturucu çıktı

Los Angeles polisi, Heche’nin kanından alınan örnekte uyuşturucuya rastlandığını açıkladı. Korkunç kazanın ardından Heche’nin kanında kokain ve fentanil bulunduğu bildirildi. Ancak yetkililer, oyuncunun alkollü olmadığını doğruladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fethi

Allâh-u Te'âlâ rahmet eylesin.Kabri pir nur ,mekani cennet.olsun.İnna lillâhi ve inna ileyhi râciûn. Bütün sevenlerine sabirlar diliyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23