• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uşak’ta Gönül Buluşmaları başladı

Yeniakit Publisher
2019-10-22 12:24:00 -
Uşak’ta Gönül Buluşmaları başladı

Uşak'ta şehrin sorunlarının çözümü için her ay farklı bir mahallede düzenlenmesi planlanan Gönül Buluşmaları başladı.

Uşak Belediyesi tarafından halkın beklentilerinin dile getirilmesi ve şehrin sorunlarının çözümü için her ay farklı bir mahallede düzenlenmesi planlanan Gönül Buluşmaları’nın ilki gerçekleştirildi.

Esnaftan görüş alınacak

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner, Meral Gülmez Saçar, Hikmet Kahraman, Gökhan Yalçın, Mustafa Dayıoğlu ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda mahalle sakinleri, taleplerini bizzat iletip sorularına cevaplar aldılar.

Şekerevleri pazaryeriyle ilgili açıklamalarda bulunun Başkan Mehmet Çakın, pazaryeri ile ilgili yapılacak düzenleme ve her çalışmanın pazarcı esnafıyla görüşülerek yapılacağını, herkesin menfaatine yönelik olan adımların atılacağını, hiç kimseyi mağdur etmemek için titizlikle çalışacaklarını vurguladı.

Alo 153’le hızlı çözüm

Başkan Çakın, şehrin genel sorunlarından olan 65 yaş üstü vatandaşların halk otobüslerinde yaşadıkları sıkıntılarla ilgili, 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz ulaşım kimlikleriyle şehir içinde istedikleri gibi ulaşım sağlayabileceklerini belirtip, bunun yasal hakları olduğunu vurgulayarak, bu konuda sıkıntı yaşayanların 153’ü arayıp araç plakasıyla şikayetlerini ilettikleri takdirde gerekli cezai işlemin yapılacağının altını çizdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Uşaklılar memnun

Böyle bir buluşmanın kendileri açısından çok güzel olduğunu, taleplerini direkt iletip anlık olarak cevap alabildikleri için memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Uşak Belediyesine ve Başkan Çakın’a teşekkür ettiler. Başkan Çakın’ın, aynı duyguları paylaştıklarını, kendilerinin de buluşmadan son derece memnun olduğunu dile getirmesinin ardından etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23