• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü anketçiden bomba sözler! İYİ Parti'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağı hamleyi açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-06-05 20:22:00 - 2020-06-05 20:28:16

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ünlü anketçiden bomba sözler! İYİ Parti'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağı hamleyi açıkladı

A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Gür, İYİ Parti'nin Millet İttifakı ile işbirliği yapmayacağını söyledi.

A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, 'Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı kim olur?' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Ünlü anketçi Adil Gür, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkaracağını söyledi.

Adil Gür, "Yerel seçimler sürecinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun muhalefetin adayı algısı vardı. Araştımalarda da bunu görüyorduk. Ama Sayın İmamoğlu 23 Haziran sonrasında süreci iyi yönetemedi. Şu an Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş beğeniliyor. Yapılan araştırmalarda da benzer bir durum görüyorum. Cumhur İttifakı cephesine yönelik yapılan anketlerde Recep Tayyip Erdoğan hep bir numaradır. Ama karşı tarafta birçok parametre var. Ben İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçime katılacağını düşüyorum. Aynı şekilde HDP'nin de seçime katılma, yani bir cumhurbaşkanı adayı çıkarmasını öngörüyorum. Millet İttifakı'nda çok fazla seçenek var. Kimi çıkaracaklarına yönelik gerçekten çok seçenek bulunuyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İşsiz

Aferin, anlamış.

yener

meral keMAL in kuyruğundan ayrılmaz, abd deki efendilerinin sözünden de çıkmaz. hanımağa, korkunç babaanne, yortta soolh, cihanda soolh. sahte gülüşlü laf cambazı, ilk seçimde o derleme tolama partin çözülecek kalıntılar da zaman içinde chp içinde eriyip gidecek, davut lar da babacani ler de, tıpkı bekaroğlu, latif, okuyan gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23