• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ufuk Uras'tan 'faiz' uyarısı: Peygamber'in kriterlerine göre sizce memlekette kaç Müslüman kalmıştır?

Yeniakit Publisher
2019-09-19 22:51:00 - 2019-09-19 22:52:34
Ufuk Uras'tan 'faiz' uyarısı: Peygamber'in kriterlerine göre sizce memlekette kaç Müslüman kalmıştır?

ÖDP'li Ufuk Uras, Müslümanları faiz konusunda uyararak Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.)'in sözlerini hatırlattı: "Hz. Muhammed'e dinin 9 açık hükmü sorulduğunda, saydıklarından bir tanesi de faiz yememektir."

 Taha Emre Özdemir  Ankara 

ÖDP'li Sosyalist Siyasetçi Ufuk Uras, twitter hesabından bazı paylaşımlarda bulundu. Uras paylaşımında faiz konusuna değinerek, şunları söyledi:

"Hz. Muhammed'e dinin 9 açık hükmü sorulduğunda, saydıklarından bir tanesi de faiz yememektir. Peygamberin kriterlerine göre sizce memlekette kaç Müslüman kalmıştır?"

"Devlet politikasından başlayalım"

Öte yandan Uras'ın paylaşımına cevap yazan bir kullanıcı dikkat çeken ifadelerde bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Devlet politikalarının değişmesi için çağrıda bulunan vatandaş "Ufuk bey faizi meşru kılan devlet politikalarıdır. Madem Müslümanlaştırma derdiyle dertlendiniz o zaman devletten başlayalım. Yıllar önce Erbakan Hoca bu yönde hamle attığında "irtica hortladı" demiştiniz. Şimdi siz sorgulamaya başladınız o zaman Erbakan Hoca'nın dediklerini." dedi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İSKENDER1A

putine sorsan daha iyi olur ! çünki siz komomist kefereler hüvendiğiniz dağlara kar yağdı,zil takıp oynayin.

iskender1a

ufuk uras ! peygambere ve kurana inanırsan biz müslümanlar seviniriz neden çünki başka kurtuluş yolu yok,inanmayan insan ve cinlerin yurdu ateş okyanusu diye geçer devratta,9 ayette devrat ükaynaklıdır bilirsin' de neden müslüman kalmadığını îmâ ediyorsun,belliki kuyruk yangını var siz azınlık run,ermeni ve yahudilerde,öbür dünyanız daha beter. Şimdi kafirler islâmı anlatmayın rızkınızı keserim diyorlar,ALEV BACAYI SARDI !!! Anladık bittiniz tükendiniz (acaba türkler bizi bitirecekmi ! korkmayın kâfirliğiniz size,bize korkunuzdan sataşıyorsunuz. sizin kendinize yaptığınız kadar kötülüğü biz tarih boyunca kimseye yapmadık. Allah müminlerin dostudur sizinki iblis o kovulmuş mahlukun kendine hayırı yok çenenizi kapayinda ispanyaya bir daha sürülmeyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23