• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

UEFA yılın 11'i oylaması ne zaman bitecek?

Yeniakit Publisher
2015-01-05 12:34:00 -
UEFA yılın 11'i oylaması ne zaman bitecek?

Oylamada Arda Turan yer aldığı UEFA yılın 11'i oylaması yarın sona eriyor.

UEFA tarafından bu sene 14'üncüsü düzenlenen "Yılın 11'i" oylaması yarın sona erecek.
 
UEFA'nın internet sitesinden oylamaya katılabilen futbolseverler, "Avrupa'da 2013-2014 sezonunun en iyi takımı"nı belirlemek için yarın TSİ 14.00'e kadar "uefa.com" üzerinden oy verebilecek.
 
Futbolseverlerin geçen sene olduğu gibi saha dizilişlerine de karar verebildiği yılın 11'i, 9 Ocak Cuma günü açıklanacak.
 
14 kulüp ve 19 ülkeden 40 adayın bulunduğu listede, İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla geçen sezon lig şampiyonluğuna ulaşan milli futbolcu Arda Turan, en fazla oy alan isimler arasında yer aldı.
 
Son 24 saatte yapılan oylamaların futbolseverlerle paylaşıldığı UEFA'nın internet sitesinde, şu ana kadar seçilen kadroların yüzde 64'ünde kendine yer bulan Arda Turan, en fazla tercih edilen orta saha futbolcusu olarak dikkati çekti.
 
Kaleci olarak Bayern Münih'in Alman file bekçisi Manuel Neuer, defansta ve forvette ise Real Madrid'den İspanyol Sergio Ramos ile Portekizli Cristiano Ronaldo, pozisyonlarında en çok seçilen isimler oldu.
 
Yarın sona erecek UEFA Yılın 11'i oylamasında adaylar şöyle:
 
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Gianluigi Buffon (Juventus), Thibaut Courtois (Chelsea), Beto (Sevilla)
 
Defans: David Alaba, Mehdi Benatia, Jerome Boateng, Philipp Lahm (Bayern Münih), Sergio Ramos, Dani Carvajal (Real Madrid), Diego Godin, Miranda (Atletico Madrid), Vincent Kompany, Pablo Zabaleta (Manchester City), Ezequiel Garay (Zenit), Mats Hummels (Borussia Dortmund)
 
Orta saha: James Rodriguez, Luka Modric, Toni Kroos (Real Madrid), Arda Turan, Koke (Atletico Madrid), Arjen Robben, Xabi Alonso (Bayern Münih), Ivan Rakitic (Barcelona), Angel Di Maria (Manchester United), Marco Reus (Borussia Dortmund), Paul Pogba (Juventus), Yaya Toure (Manchester City)
 
Forvet: Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema (Real Madrid), Lionel Messi, Neymar (Barcelona), Diego Costa (Chelsea), Thomas Müller, Robert Lewandowski (Bayern Münih), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Alexis Sanchez (Arsenal), Carlos Tevez (Juventus), Jonathan Soriano (Red Bull Salzburg).
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23