• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uber şoförlerinden protesto

Yeniakit Publisher
2019-04-10 09:33:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Uber şoförlerinden protesto

Araçlarının bağlandığından şikayet eden 2 bin 500 Uber şoförü, seslerini duyurmak için protesto gösterisi yaptı.

Yenikapı miting alanında bir araya gelen Uber şoförleri adına konuşan Lisanslı Taşımacılar Derneği (LİTAŞ) Başkanı Metin Magriso, üyelerinin araçlarının trafikten men edildiğini, turistlerin ve diğer müşterilerinin büyük sıkıntı yaşadığını anlattı.

Magriso, trafik ekiplerinin ilgili yasa kapsamında araçlarını bağladığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Partnerimiz Uber küçülme kararı aldı. Yetkililerin bizi yasal bir zemine oturtacağı konusunda devletimize ve milletimize güvenimiz tamdır. Çünkü biz İstanbul halkına yüzde 99 müşteri memnuniyetiyle hizmet veriyoruz. 4,5 milyon kullanıcı sayısıyla çok ciddi bir ağa sahibiz. Uber de 3 bin 600 şirketle adeta yerli ve milli olarak Türkiye'de vergisini veriyor."

Uber'in Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandıracağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Magriso, son araçlarına kadar hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23