• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Türkiye'ye silah ambargosu’ teklifleri reddedildi! Avrupa ülkesine şok

Yeniakit Publisher
2021-06-11 14:43:00 - 2021-06-11 14:46:21
‘Türkiye'ye silah ambargosu’ teklifleri reddedildi! Avrupa ülkesine şok

"Türkiye'ye silah ambargosu" tekliflerinin yükseldiği Almanya’da büyük şok yaşandı. Almanya'da Yeşiller ve Sol Partinin teklifleri parlamentoda reddedildi.

Almanya'da Sol Parti ile Yeşiller Partisinin, Alman parlamentosuna verdiği "Türkiye'ye silah ambargosu" önergesi reddedildi.

Alman Federal Meclisi'nde, gece geç saatlerde gündeme alınan önerge, Hristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) Sosyal Demokrat Partinin (SPD) ve Hür Demokrat Partinin (FDP) oylarıyla reddedildi.

Hristiyan Demokrat Parti (CDU) milletvekili Klaus-Peter Willsch, önerge hakkında yaptığı konuşmada, Sol Parti ile Yeşiller'in önergesini "göstermelik" olarak niteledi.

Willisch, Yeşiller Partisi Eş Başkanı Robert Habeck'in NATO üyesi olmayan Ukrayna'ya silah ve mühimmat verilmesini beyan ettiğini hatırlatarak Yeşiller'in NATO üyesi Türkiye hakkında verdiği önergeyle samimiyetten uzak bir tutum izlediğini savundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

suz amvargo koyun biz daha itptisini yapalim

Bu avrupalilar geri zekali tunan basvakan madde cotakis alman savunma bakanina Turkiyenin sipaeis ettigi denizalrilari teslim etmemeyi teklif edince biz amvargo uygulatip silahlari teslim etmedikce Turkler bizim vermedigimizin daha iyisini yapip bizede ihriyaclari kalmiyir deyip reddetti artik Turkiyeye ambargodan kaciyorlar daha iyisini tapacagimizi biliyorlae siz kimsiniz yesiller bunun basindakide bizim abasol hukumetleri zamaninda tanidigimiz ne nin bir b... zanneden clodia rode deben mahluk

Almando Muzsurat

Yazık! Keşke yine ambargo uygulasalardı. Her ambargodan sonra kendi eksiklerimizi kendimiz ürettik ve bugüne varabildik. Dün Karayılan denen bugünlerde çok fena sıkışan PKK pisliğinin terör elebaşı yardım diye zırlıyordu. Ve hep PKKyı vurduğunda Ses PKK ve Fetö besleyen Almanyadan çıkar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23