• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk antrenörlere sert tepki: Yakında iş bulamayacaklar

Yeniakit Publisher
2021-07-29 04:12:00 -
Türk antrenörlere sert tepki: Yakında iş bulamayacaklar

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Türk antrenörlerin 10 yıl geride olduğunu belirterek, yakında iş bile bulamayacaklarını söyledi.

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın 2-1'lik PSV Eindhoven yenilgisini köşesine taşıdı.

"Hollanda ligini şampiyon Ajax'tan tam 16 puan fark yiyip 2. sırada tamamlayan PSV, bizim ligimizi 1 gol farkla 2. sırada tamamlayan Galatasaray'ı her iki maçta da sahadan silerek eledi" diyen Çelikler, şu soruları yöneltti:

"1- Ön alan oyuncularının tamamının iş yapması, sadece oyuncu kalitesi ile mi açıklanabilir yoksa sistem - düzen ve çizilmiş hücum planları ile mi?

2- Bu ön alan oyuncularının tümünü yani Van Ginkel - Götze - Zahavi - Madueke ve Gakpo'yu G.Saray'a versek ne olurdu? Bence turu yine PSV geçerdi.

3- Galatasaray'ın ne oynamaya çalıştığını, sisteme benzer bir şeyi olup olmadığını anlayan var mı?"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Kaos futbolu çağ dışıdır" diyen Çelikler yazısını şöyle noktaladı:

"Fatih Terim'in başkanlık - Futbol A.Ş başkanlığı ya da CEO'luk gibi görevlere gelmesi ve antrenörlüğü artık bırakması gerektiğini geçen sezondan beri söylüyorum. Ama sorun sadece Terim'de değil. Güneş'te, Bulut'ta, Kocaman'da. Türk antrenörler en az 10 yıl gerideler. Kusura bakmasınlar yakında iş bulamayacaklar"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vedad

Doğru bir tanedir. Kimin söylediğine bakılmaz.10 yıl bile toleranslıdır. İşte A Milli takımımız ortada.

derin analiz

Ben bunu 10 yıl önce söylüyordum. demek ki serdar ali çelikler de 10 yıl geriden geliyor. dolayısı ile türk teknik direktörler 20 yıl geriden geliyor. ne yaptığını bilen, somut taktik uygulayabilen, futbolu bilen türk teknik direktörler sadece avrupada çocunluğundan itibaren yetişenlerdir. bu arada erol bulut rahat bırakılsa başarılı olabilirdi. erol hocanın acilen milli takımın başına gelmesi gerekir yoksa şenol güneş futbolu batıracak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23