• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuhaf karar... Fatih Portakal’ın 'kaçak' skandalına komik ceza!

Yeniakit Publisher
2020-06-05 10:00:00 - 2020-06-05 10:07:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tuhaf karar... Fatih Portakal’ın 'kaçak' skandalına komik ceza!

CHP’li İzmir’i parselleyen Fatih Portakal'ın Seferihisar’daki çiftliğine diktiği kaçak yapıya verilen komik ceza tepki çekti.

Yahudi sermayeli FOX TV’nin Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kaçak yapılaşma olduğu belirtilen arazisindeki garaj için 'kiremit cezası' verildiğini aktardı.

Sadece kiremitleri söküldü

Portakal, “4 tarafı açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildi. Suç unsurları da imha edildi.” diye yazdı.

Ağaç kolonlar üzerine dikilen ve çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılması gerektiği ifade ediliyordu.

Ne olmuştu?

İzmir Seferihisar'da 2015 yılında kurulan çiftlikte, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapılmıştı.

8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik sundurmanın kaçak olduğu belirlenmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Limonmu

Yiyecek

okuyucu

tam türk adalet anlayışı ve uygulaması...işte bu hafif cezalar yüzünden her konuda adaletsiz işler yapmakdan kimse korkmuyor nasılsa şöyle böyle yapar paçayı yırtarız diyorlar ve hep hırsızlar kazanıyor,,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23