• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump fena bozuldu! "Görüşmek istemiyorum"

Yeniakit Publisher
2019-09-17 23:44:00 -
Trump fena bozuldu! "Görüşmek istemiyorum"

İran ile arayı düzeltmek için can atan ancak olumsuz cevap alınca fena bozulan ABD Başkanı Donald Trump, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile şu anda görüşmeyi tercih etmeyeceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta Pompeo Trump'ın Ruhani ile ön şartsız görüşebileceğini söylemişti. İran tarafı ise dün, böyle bir görüşmenin olmayacağını açıklamıştı.

ABD Başkanı Trump, New Mexico eyaletinden California'ya geçerken uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile gelecek hafta New York'ta düzenlenecek Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu görüşmeleri esnasında bir araya gelip gelmeyeceğine ilişkin soruya Trump, "Asla hiçbir ihtimali göz ardı etmem ama onunla görüşmeyi tercih etmem." yanıtını verdi.

Geçen hafta "Görüşmeye hazırız" açıklaması yapılmıştı

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo geçtiğimiz hafta, Başkan Donald Trump'ın "hiçbir ön şart olmadan" İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüşmeye hazır olduğunu söylemişti.

Trump'ın açıklamasından önce İran rest çekmişti

Bu açıklamaya cevaben İran tarafı ise, böyle bir görüşmenin olmayacağını duyurmuştu.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, Cumhurbaşkanı Ruhani ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

S..SUZ, GENELEVI BABANIN OGLU, SEN SADECE HARAM PARA KAZANMAKLA MESGULSUN! SENI SADECE SUUDI YAHUDI KRALIYET AILESI CIDDIYE ALIR! O DA SANA PARA VE RUSVET VERILMEK ICIN! SOYTARI!

AYH8N ERG8N8Z EWET

mesnetsiz suçlamalarla sorumluluk duygusundan kurtul,saygınlığını yitir,sonrada kendini naza çek. Iki yüzlü politikada sınır tanıma, şer ittifakları oluştur, yahudi çığırtkanlığı yap,diktatörleri ve katilleri pohpohla,koyoto sözleşmesine ımza atma,beşeriyetin hayrına birşey yapma;sonra da ruhani senden yüzünü çeviriyor diye; kibirlenip,kendini ağıra sat.sana elini veren kolunu kaptırıyor.kendi anakaran da ülkeleri birbirine düşür, sonra kendini kibrine esir edip,ağıra sat. Yahu sen herşeyden evvel nasıl bir insansın? politikacı kimliğimle neyi ve kimleri temsil ettiğini yada,etkinliğinin,etikliğinin meşruluğunu sorgulaya biliyormusun? Sen ABD devlet adamlarının zayıf halkası ve ABD için yaprak dökümünü başlatan zat-ı muhterem,mümtaz bir kişisin(!) kendini sistemin içinde sorgulayıp (Dünya kamuoyu) nereye oturabiliyorsun? kimlik savaşını kendinle yap.egolarınıdan arın. Müslüman olsaydın bir esrefi kamile tabi ol derdim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23