• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trendyol’un Avrupa yolculuğu başladı

Yeniakit Publisher
2020-10-03 12:34:34 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Trendyol’un Avrupa yolculuğu başladı

Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar: - “Ülkemizin Avrupa’ya olan ihracatını arttırmak için çok önemli bir adım attık. Yeni sitemizle Türkiye’de üretilen ürünleri Avrupalı tüketicilere ulaştırmaya başlıyoruz. Trendyol olarak yerli üreticilerin ve markaların dünyada bilinirliğini arttırırken, Türk markası algısının güçlenmesine katkı sağlıyoruz”

İSTANBUL (AA) - Trendyol, Avrupa’daki tüketicilere ulaşmak için önemli bir adım atarak, en.trendyol.com internet sitesini hizmete açtı.

Trendyol'dan yapılan açıklamaya göre, on binlerce işletmeyi Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerle buluşturan Trendyol, şimdi de Türk üreticileri Avrupa’daki tüketicilerle, kendi e-ticaret sitesi üzerinden bir araya getirmeye başladı.

en.trendyol.com internet sitesiyle Türk markalarıyla Avrupalı müşteriler arasında e-ticaret köprüsü kuran Trendyol, Avrupa’da 27 ülkeden sipariş almaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, Avrupa’ya açılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Ülkemizin Avrupa’ya olan ihracatını arttırmak için çok önemli bir adım attık. Yeni sitemizle Türkiye’de üretilen ürünleri Avrupalı tüketicilere ulaştırmaya başlıyoruz. Trendyol olarak yerli üreticilerin ve markaların dünyada bilinirliğini arttırırken, Türk markası algısının güçlenmesine katkı sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trendyol’un e-ihracat hacminin devamlı arttığını aktaran Acar, “E-ihracat hacmimiz 2020’nin ilk yarısında yüzde 183 artarken, 2020’nin ilk yarısında ihracat paket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 174 artış gösterdi. Trendyol olarak küresel e-ticaret pazarından ülkemizin aldığı payı sürekli yukarılara taşıyoruz.” yorumunda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23