• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzonspor'dan John Ogu atağı! Sezon sonu..

Yeniakit Publisher
2019-04-17 12:21:00 -
Trabzonspor'dan John Ogu atağı! Sezon sonu..

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hapoel Beer Sheva'da top koşturan John Ogu'yu yakın takibe aldı.

eni sezon sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor takıma adaptasyon sorunu yaşamayacak isimlere odaklandı. Bordo-Mavililer, Nwakaeme'nin Hapoel'den, Onazi'nin ise Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan John Ogu'yu gözüne kestirdi. Sezon sonunda Hapoel Beer Sheva ile sözleşmesi sona erecek olan Ogu, İsrail takımıyla devam etmeyeceğini açıklamıştı.

 Nwakaeme onayladı

Orta sahanın hemen her bölgesinde oynayabilen 30 yaşındaki Ogu'nun Trabzonspor ile masaya oturabileceği ve görüşmelerin önümüzdeki günlerde somutlaşma ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Nwakaeme'nin de Ogu'ya Trabzon'la ilgili oldukça olumlu referanslar sunduğu da öğrenildi.

Trabzonsporlu taraftarların sosyal medyadan takımlarına davet ettiği Nijeryalı futbolcu, yaptığı açıklamada, "5 yılın ardından Beer Sheva'daki kariyerimi bitirmeye karar verdim. Tek söylemek istediğim, burada olmamı mümkün kılan herkese teşekkür ederim. Tüm anılar ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bir sonraki istikametimin neresi olacağını zamanı geldiğinde hepinize duyuracağım" ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23