• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzonspor'da şok! Ayrılmak istiyor

Yeniakit Publisher
2016-01-27 19:08:49 -
Trabzonspor'da şok! Ayrılmak istiyor

Trabzonspor'un Belçikalı futbolcusu Cavanda, kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Bordo mavili yönetimin Belçikalı yıldızı ikna çabaları sonuç vermezse "Parayı getir, git" denilecek.

Trabzonspor 'da Mbia'nın ardından Belçikalı Cavanda da sorun çıkardı. Kulüpten ayrılmak istediğini belirten Belçikalı yıldızı ikna çabaları sürüyor.

M'BIA'DAN SONRA ŞİMDİ DE CAVANDA!

Trabzonspor yönetimi, geçmişe dönük alacakların tamamının ödenmesi ve maaşların da Şubat ayından itibaren günü geldiğinde ödeneceğinin sözünü vermesine rağmen, bazı yabancı futbolcularla ilgili sorunları aşamıyor. Mbia önce alacakları geç ödendiği için faiz talebinde bulunmuş ardından da takımdan ayrılmak istemişti. Son olarak Cavanda'nın, "Ayrılmak istiyorum" talebi karşısında yönetim şok yaşadı. Belçikalı futbolcu ile teknik direktör Hami Mandıralı başta olmak üzere idareciler görüşme yaparken, oyuncunun ikna edilmesi için temaslar sürüyor. İkna olmazsa "Parayı getir, git" resti çekilecek.

GÖZLER GÜRAY VURAL'DA

Sabah gazetesinin haberine göre, Trabzonspor 'un Akhisar 'dan transfer etmek için her konuda anlaşmaya vardığı Güray Vural 'ın kendisiyle fiyat konusunda yapılan görüşmeler de büyük oranda netlik kazandı. Son yapılan görüşmede Güray, yıllık 1 milyon Euro istemiş, Trabzonspor ise 600 bin Euro teklif etmişti. 27 yaşındaki futbolcudan yanıt bekleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23