• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toyota’dan eğitime Ar-Ge desteği

Yeniakit Publisher
2019-10-14 11:19:00 -
Toyota’dan eğitime Ar-Ge desteği

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Önlisans, lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin, uygulamalı eğitimlerini, stajlarını ve akademik çalışmalarını Toyota Otomotiv’de yapılabileceğinin yer aldığı protokol hakkında konuşan Toyota Otomotiv Sanayi Kıdemli Başkan Yardımcısı Necdet Şentürk, üniversiteyle iş birliğinin önemli olduğunu belirtti. Gençleri önemsediklerini aktaran Şentürk, “Onların yetişmeleri için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Yeter ki azimli bir çaba içerisinde olsunlar. Bu protokol ile Ar-Ge imkanlarımızı da öğrencilerimize ve akademisyenlerimize açıyor, onların özveri ile çalışmalarını bekliyoruz” dedi.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da, “uygulamalı eğitim” misyonuyla kurulan bir üniversite olduklarını anımsatarak, bu anlamda öğrencileri sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte yetiştirmeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23