• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Toplumsal Cinsiyet zırvası yeniden MEB’de

Yeniakit Publisher
2019-07-02 10:41:00 - 2019-07-20 11:58:53
Toplumsal Cinsiyet zırvası yeniden MEB’de

Haçlı Batı’nın toplumları eşcinselliğe yönlendirme projesi olan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’nin yeniden Milli Eğitim Bakanlığı’na sıçradığı ortaya çıktı.

 Faruk Arslan  İstanbul 

Haçlı Batı’nın Birleşmiş Milletler eliyle toplumları ifsat projesi olarak yürüttüğü Toplumsal Cinsiyet Eşitliği zırvasının üç yıl aradan sonra yeniden Milli Eğitim Bakanlığı’na sıçradığı ortaya çıktı. ETCEP isimli sapkın uygulamanın 2016’da bitirildiği MEB’de, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği zırvasının yeni dönemde “seçmeli hedef” kapsamında tüm okul idarecilerinin tercihine sunulduğu tespit edildi.

SAPKINLIK HER YERE SİRAYET EDİYOR

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek yavrular dahili ve harici tehdit altında. Bir yandan aileleri parçalayan hukuki uygulamalar, bir yandan feminist yıkım politikalarıyla karşı karşıya olan aile fertleri, öte taraftan eğitim kılıfı altında ahlaksız projelerin kıskacında. Eşcinsellik, cinsiyet değiştirme, eşcinsel ilişki gibi İslam’da lanetlenmiş olan ahlaksız eylemlerin çocuk kitaplarına kadar girdiği ülkemizde, Milli Eğitim Bakanlığı bu sapkın furyaya karşı çocukları koruması gerekirken tam tersi istikamette adımlar atıyor. Bakanlık, eşcinselliğin kamufle edilmiş hali olarak piyasaya sürüldüğü Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCE) isimli ahlaksız projeye yeniden kapılarını araladı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

TCE ZIRVASI YENİDEN OKULLARDA!

Daha önce ETCEP projesi altında MEB’e bağlı okullarda uygulanan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCE) zırvasının yeni dönemde “seçmeli hedef” kapsamında tüm okul idarecilerinin tercihine sunulduğu tespit edildi. Tüm okulların rehberlik yıl sonu hedeflerini belirlemek üzere Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) sistemi üzerinden oluşturulan E-Rehberlik modülünün Kişisel Sosyal Rehberlik Hedefleri kısmında “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” zırvasının da yer aldığı belirlendi. “Stresle Baş Etme Becerileri”, “Sağlıklı Yaşam”, “Özgüven Geliştirme”, “Kuşaklararası İletişim”, “Hak ve Sorumluluklarını Bilme”, “Öz Bakım Becerileri” gibi makul hedeflerin arasına iliştirilen TCE sapkınlığının çocuklar üzerinde ağır tahribat oluşturacağı ifade ediliyor.

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı listede okul idaresinin TCE’yi seçmesi durumunda, yıl boyunca Toplumsal Cinsiyet zırvasının öğrenciler arasında yaygın hale getirilmesi için çalışma yürütülmesi zorunlu oluyor. Rehber öğretmenlerin sürdürdüğü “hedef” uygulaması okuldaki tüm öğrencileri kapsıyor.

ETCEP KALDIRILDI, AMA...

2014-2016 yılları arasında Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi (ETCEP) adıyla İngiliz British Council’ün öncülüğünde Milli Eğitim Bakanlığı’nda uygulanan sapkın proje, Bakan Ziya Selçuk döneminde yenilenmeyerek uygulamadan kaldırılmıştı. ETCEP rezaletini sonlandırdığını duyuran Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ni okullara “hedef” uygulaması olarak sunması tepki çekti.

 

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih Sultan Mehmet

Neden şaşırıyorsunuz? Darvinizm, Kemalizm, Laiklik eğitimi yapan bir kurumdan her şey beklenir. Bunlar batı ne yaparsa aynısını yaparlar. Dinleri bu zaten.

mikiforov

Chp nin Belediye başkan adayı 10 günlük belediye başkanlığında Etcep ile ilgili olarak Belediye meclisine tasarı sundu ancak kabul edilmedi.şimdi bu pislik projeyi Hükümetin organları Müslüman çocuklarına dayatıyorsa benim aklıma gelen birşey böyle bir pisliği bizim yerimize tercih edebileceğiniz adamlara yaptırmaya çalışmayın bize yaptırın biz iyi yaparız sadece müslümanlara hissettirmeden yozlaştırabilecek bozabilecek nitelik bizde var manasına geliyor. hükümetin KADEM istanbul Sözleşmesi ve 6284 ısrarının başka bir anlamı olduğu aklıma gelmiyor. Israrla uyarıyoruz Ama kaale almıyorlar seçim sonuçlarını görünce ah vah ederler onlara bu işi yürütmesi gerektiği aklını verenler Tıpkı ahmet davutoğlunun saçma politikalarında Reisin ısrar etmesi gibi bunda da ısrar etmesi BÜYÜK KAYBETTİRECEK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23