• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör sevici St. Pauli! Tribünde skandal pankart

Yeniakit Publisher
2019-10-19 23:32:00 -

Türk futbolcu Cenk Şahin'i Barış Pınarı Harekatı'na destek vermesinden dolayı kadro dışı bırakan Alman ekibi St. Pauli terör örgütüne destek verdi. Terör örgütü renkleriyle donatılan tribüne "rojova için ayaklan" yazılı pankartlar asılarak terör propagandası yapıldı.

Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'i Barış Pınarı Harekatı'na destek vermesinden dolayı kadro dışı bırakan Alman ekibi St. Pauli terör örgütüne destek verdi..

Tribünde terör propagandası

Geçen hafta Türk ordusunun Barış Pınarı Harekatı’nı sosyal medya hesabından paylaştığı için kulübü St. Pauli tarafından "Spora siyaset karıştırdığı" gerekçesiyle takımından ihraç edilen Cenk Şahin olayından 1 hafta sonra St. Pauli Stadı terör örgütü renkleriyle donatıldı.

Tribünlerde sarı-kırmızı-yeşil renklerden oluşan koreografi sergilenirken "rojova için ayaklan" yazılı pankartlar asıldı.

Almanya Futbol Federasyonu ‘selam’ verilmesinden dolayı birçok futbolcuya ve kulübe ceza yağdırırken, terörü destekleyen pankartın açılmasına ise sessiz kalması tepkiye yol açtı.

St. Pauli’nin Türklerden oluşan "Ölene kadar" adlı taraftar grubunun ise buna nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bazı taraftarlar bundan sonra kulüp üyeliğinden istifa ederek maçlara gitmeyeceklerini ve takımı protesto edeceklerini açıkladı.

St. Pauli kulübünün uyguladığı bu çifte standart ve terör destekçisi tavrı ise birçok kişinin tepkisine neden oldu.

Kadro dışı bırakılmıştı

Futbolcu Enver Cenk Şahin, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmış ve kulüp tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CENK TURGUTLU

PEKI BU TAKIMIN YAPTIGINI UEFA VE FIFA GÖRMÜYORMU ? HANI SIYASAL VE ASKERI MESAJ VERMEK YASAKTI ? ÜSTELIK ASKER SELAMINI BIR COK AVRUPALI OYUNCU YAPIYOR ...DAHA BETERINIDE..

emekli çavuş

SAHALARDA....ASKER...SELAMINA....KUDURANLAR..........TÜRBÜNDKİ......BU..KEPAZELİĞE.NE...DİYECEKLER...........PKK...PYD....BU....FUTBOL..TAKIMINA.....ACABA....PARAMI.VERDİ.....TERÖRİSTLERİ.....FUTBOL....SAHASINDA....DESTEKLEMELERİNE.......NASIL....İZİN ...........VERİRSİNİZ.......UEFA.......TEK..GÖZLÜ....CANAVAR OLMA......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23