• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör sevici HDP'li Bilgen'den yeni parti sinyali

Yeniakit Publisher
2021-01-19 00:51:00 -
Terör sevici HDP'li Bilgen'den yeni parti sinyali

Terörle arasına mesafe koymayan terör sevici HDP'nin eski Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek yeni parti sinyalini verdi.

Tutuklu bulunan terör sevici HDP'nin eski Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi.

Bilgen, Twitter paylaşımında, "Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir" ifadelerini kullandı.

İttifak çatırdıyor

Özellikle İYİ Parti ve CHP içerisinden birçok ismin terör sevici HDP ile birlikte hareket etmesini hazmedemeyen siyasiler olduğu biliniyor.

Bahçeli kapatılsın çağrısı yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle arasına mesafe koymayıp üstüne birde her fırsatta destek veren terör sevici HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Soylu

Yılbaşı partisimi kuruyorsun? Bedavamı oluyor bu işler? Hain domalasıca Parti'nin kapatılacağını ve yönlendirme yapılacak stepne için mi kuruyorsun? Muhtemelen evet, ama sanki ayrılıkçı gibi görünerek terör destekçi Parti'nin parçalanacağı ümidi ile yeni terör partisine izin çıkacağı düşünülüyor, muhtemelen haklıda

Gurbetçi

Evet, HDP Kapatılmalıdır. Hem de acilen. HDP milletvekilinin vekilliği de düşürülüp yargılanmalıdır. CHP içindeki terörist sevicilerde yargılanmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23