• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terim'den uyarı! 'Çok tehlikeli'

Yeniakit Publisher
2018-04-08 14:27:00 - 2018-04-08 14:27:34
Terim'den uyarı! 'Çok tehlikeli'

Süper Lig'de bitime 7 hafta kala liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Gençlerbirliği maçına odaklandı.

Kalan 7 maçta şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden hem Başakşehir hem de Beşiktaş ile karşılaşacak sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, her maçın ayrı bir final olduğuna vurgu yaptı. Ankara'da oynanacak kritik karşılaşmada iyi oyun ve 3 puan beklediğini söyledi. Terim futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde "Rakibin ligdeki konumu sizi aldatmasın, acil puana ihtiyacı olan bir takımla oynayacağız. Bizim için en tehlikelisi dikkat etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Fernando ve Mariano, Ankara'da 11'de olacak

Fernando'nun cezasını tamamlaması ile birlikte orta sahada eli güçlenen Fatih Terim, Selçuk İnan'ın yanında Donk'un yerine Brezilyalı yıldıza şans verecek. Trabzonspor maçında ilk golün asistini yapan ve sergilediği performans ile t tam not alan Mariano da, Ankara'da ilk 11'de olacak.

Bu arada Fatih Terim'in tüm futbolcularına "her an oynayacakmış gibi hazır olun" mesajını verdi. Kalan haftalarda bir takım bütünlüğü içerisinde hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23