• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terim iki kötü haberi birden verdi: Uzun süre bizimle olmayabilir

Yeniakit Publisher
2019-11-02 00:12:00 -
Terim iki kötü haberi birden verdi: Uzun süre bizimle olmayabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Falcao konusuna değinen Terim, "10 gün aşağı yukarı veya daha fazla bizimle birlikte olmayacak." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Terim, "Bugün herkesin elinden geleni yaptığı bir maç oldu diye düşünüyorum. Herkes formanın hakkını vermek için uğraştı. Beraber oynamak kültürümüzü artırmalıyız. Sıkıntılarımızdan biri bu. Değişikliklere ayak uydurmamız lazım" dedi.

"Beraber oynama kültürümüzü geliştirerek önümüzdeki maçlara devam etmeliyiz" diyen Terim şunları söyledi:

"İkinci yarıda bir top haricinde pozisyon vermedik. Bu sevindirici. Bunun dışında çok pozisyon bulan bir Galatasaray vardı. Çok geliştirmemiz lazım tabii"

"Şener uzun süre bizimle olmayabilir"

"Şener'in durumu büyük talihsizlik. Şener bizim için bayağı önemli bir isim. Hele Real maçında böyle çabuk oyunculara ihtiyaç var. Şener uzun süre bizimle olmayabilir."

"En az 10 gün bizimle olmayacak"

"Falcao, Real Madrid maçında olmayacak ama İspanya'da olacak. Yarın sabah İspanya'ya tedavisine devam etmeye gidecek. 10 gün aşağı yukarı veya daha fazla bizimle birlikte olmayacak."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Real Madrid maçı

"Real, maçı buradakinden daha zor olacak. Galatasaray, Galatasaray gibi oynadığında ne olduğunu görüyoruz. Bunu sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız. Hiç kolay olmayacak tabii."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Falkao bu gibi maçlardaki olmayacakta hangi maçta oynayacak . Büyük ihtimal sakat sakat transfer edilmiş . Yazık dünyanın parası verildi günah ya ama bir şey olmaz iki önemsiz maç oynar. Gol atar kupadan elenme de unutulur gider hep böyle oldu kardeşim sakatsa niye transfer ettiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23