• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tereyağı gibi üste çıkmaya çalışsanız da nafile! Öcalan’ın ayağına giden Doğu Perinçek ve Fatih Altaylı atıştı

Yeniakit Publisher
2020-06-17 14:25:00 -
Tereyağı gibi üste çıkmaya çalışsanız da nafile! Öcalan’ın ayağına giden Doğu Perinçek ve Fatih Altaylı atıştı

Maocu Doğu Perinçek, Habertürk ekranında terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'la görüşmesini savunurken, Fatih Altaylı'nın da Öcalan'ı ziyaret ettiğini söyledi. O iddiaya cevap veren Altaylı da görüşmenin nerede ne şekilde gerçekleştiğini anlattı.

Bölücü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in birbirlerine çiçek verdikleri Kandil'deki görüşme yeniden gündemde. Perinçek, kendini savunmak için Fatih Altaylı'nın da Öcalan'la röportaj yaptığını söyledi. Fatih Altaylı, Perinçek'in iddiası için "Doğru ama yanlış" dedi.  

İşte Fatih Altaylı'nın o yazısı:

Öcalan'la dağda değil Lübnan'da görüştüm

Altaylı, Perinçek'in açıklamalarıyla ilgili olarak "Doğu Perinçek, son katıldığı programda benim de Öcalan ile görüşmeye dağa gittiğimi söyledi. Doğru ama yanlış. Diğerlerini bilmiyorum ama ben Öcalan ile dağda değil, Lübnan’da, Bar Elias kasabasında görüştüm" ifadelerini kullandı.

Öcalan 2 Mercedes'le geldi yanında Suriye İstihbaratı vardı
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Öcalan görüşmeye birinde kendisinin bulunduğu iki Mercedes ile geldi. Yanında Suriye Muhaberatı’ndan bir subay vardı. Çektiğimiz programda söyledikleri, daha sonra İmralı’daki duruşmalarda söylediklerinden çok da farklı değildi. Bunun dışında geniş kapsamlı bir röportaj yaptık.

Öcalan'la aynı masada yemek yedik

Futboldan, Türkiye’den görüştüğü siyasetçilerden, kendisine aracı yollayan Başbakanlardan söz etti. Program sonrası programı çektiğimiz yerin sahibi tarafından hazırlanmış bir sofraya davet edildik ve yemek yedik."

Yaptığım röportajı Kanal D yayınlamadı

Altaylı ayrıca, Öcalan'la yaptığı röportajın Kanal D tarafından yayınlanmadığını belirtti ve şunları söyledi: "Yaptığımız röportaj o sırada çalıştığım Kanal D tarafından terörle mücadele yasasının birkaç maddesine muhalefet edilmiş sayılabileceği gerekçesiyle yayınlanamadı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turgut

DOĞU PERİNÇEK BİZ ORAYA GAZETECİ KİMLİĞİMİZLE GİTTİK VE DE GÖRÜŞMEMİZDE APOYA SİLAH BIRAKMASINI SÖYLEDİK DESE DE GERÇEĞİN BU OLDUĞUNA İNANMIYORUM O DÖNEMLER AYDINLIKÇILAR PKK'YI DESTEKLİYORDU, ŞİMDİ DESTEKLEMİYOR OLABİLİRLER AMA BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEZ.

Yüksel

Biriniz çiçek toplayin biriniz yemek yedik deyin.bu nasıl bi .......simdide apo için birbirinizemi girdiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23