• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Temel Karamollaoğlu'ndan yetkililere koronavirüs çağrısı: Bunlardan vergi alınmasın

Yeniakit Publisher
2020-03-16 19:26:00 -
Temel Karamollaoğlu'ndan yetkililere koronavirüs çağrısı: Bunlardan vergi alınmasın

Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de de görülmeye başlanan koronavirüs vakaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ediyoruz. Bunun yanında hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını istiyoruz" dedi.

Koronavirüs vakalarının ardından açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, "Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de de görülen koronavirüs vakalarının ardından açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlar yapan Karamollaoğlu, koronavirüsle mücadelede ilk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ettiklerini söyledi.

"Vergi alınmasın"

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, hayatın yavaşlatılmasıyla birlikte toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini kaydetti. Karamollaoğlu, konuya ilişkin olarak, "Bu sebeple; hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu paylaşımlarını "İktidarın gecikmeden gerekli adımları atmasını önemsiyor, ayrıca bu hususta meslek kuruluşlarının ve özellikle Odalar Birliği'nin etkin olmasını bekliyoruz. Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz." ifadesi ile sonlandırdı.

"Yetkilileri takdir ediyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Küresel salgına dönüşen koronavirüsle mücadelede ilk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ediyoruz.
Bu süreçte aziz milletimiz, hijyen kurallarına dikkat etmeli, toplu ortamlardan kaçınmalı ve hayatı yavaşlatma sürecine girmelidir.
Hayatın yavaşlatılmasıyla birlikte toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır.
Bu sebeple; hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz.
İktidarın gecikmeden gerekli adımları atmasını önemsiyor, ayrıca bu hususta meslek kuruluşlarının ve özellikle Odalar Birliği'nin etkin olmasını bekliyoruz.
Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vahap kalyoncu

Beni en çok düşündüren kapatılan iş yerleri ve avm lerdeki esnafın ve diğer esnafın ekmek parası nasıl karşılanacak ,biz küçük esnaf günlük ekmeğini kazanan bir camiayız .sokağa çıkma tamamda evde kim bakacak bunca insanı.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Bu adam kim?

Düne kadar Türkiye düşmanları ile cirit atıyordu. Şimdi ne oldu Türklerin iyiliğini düşünüyor. Başına taşmı düştü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23