Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan, Suriye'nin başkenti Şam'a geldi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan temaslarda bulunmak üzere Suriye'nin başkenti Şam'a indi. Faysal bin Ferhan'ın Suriye Devlet Başkanı Ahmad Şara ile görüşmesi planlanıyor.
Suudi bakanın beraberinde üst düzey ekonomi heyeti, maliye ve yatırım bakanlıklarından Suudi yetkililer yer alıyor. Suudi Basın Ajansı'nın bildirdiğine ve Mepa News'in aktardığı bilgilere göre Prens Faysal, Krallık'tan üst düzey bir ekonomik heyete başkanlık ediyor.
Maliye ve yatırım bakanlıklarından Suudi yetkililerin yer aldığı üst düzey ekonomi heyeti, Suriye tarafındaki mevkidaşlarıyla da bir istişare oturumu gerçekleştirecek. Suriye ve Suudi Arabistan daha önce finans sektörlerinde ikili ilişkileri güçlendirmenin yollarını görüşmüştü.