• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudiler kudurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah tweetler

Yeniakit Publisher
2017-06-10 11:31:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Suudiler kudurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah tweetler

Suudi Arabistan'ın haber kanallarından olan Al Arabiya'ya ait Twitter hesabından Erdoğan'a hakaret içerikli tweetler atıldı.

Katar'a yapılan operasyonun karşısında duran Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırıya geçen Suudi Arabistan medyası, Erdoğan'ı terör destekçisi gibi göstermeye çalışıyor.

ERDOĞAN'I TERÖR DESTEKÇİSİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTILAR

Arap yayın organı Al Arabiya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde yer aldığı bir fotoğraf için; "Erdoğan bölgesel askeri diktatörler Hikmetyar ve Gannuşi ile İslami bir bağlantı kurarken" yorumunu yaptı.

Suudi kanalı, ilk paylaştığı fotoğraftan 3 saat sonra yeni bir fotoğraf daha paylaşarak; "Erdoğan, 'Kabil kasabı' Hikmetyar ve Gannuşi ile bir araya gelerek İslamist ideolojiyi anlatıyor" şeklinde bir ifade kullandı.

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23