• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal mesafe kuralı hayat kurtarıyor

Yeniakit Publisher
2020-04-07 23:39:00 -
Sosyal mesafe kuralı hayat kurtarıyor

Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield, ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında sosyal mesafe kuralına uyum sayesinde ölüm oranının tahmin edilenden daha düşük olabileceğini söyledi.

Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield, salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler ve etkilerine ilişkin KVOI radyo kanalına açıklamalarda bulundu.

Beyaz Saray Kovid-19 ile Mücadale Görev Gücü ekibinin ülkede virüs nedeniyle 100 ila 200 bin kişinin ölebileceği yönündeki açıklamasına atıfta bulunan Redfield, halkın ABD genelinde salgının yayılma hızını yavaşlatma amacıyla getirilen kurallara uyduğunu, kişisel temizlik ve korunma tedbirine önem verdiğini belirtti.

Redfield, "Amerikan halkının büyük bir kısmı sosyal mesafe kuralını hayatının merkezine yerleştirdi. Bu adım, ABD'deki ölüm oranının tahmin edilenden çok daha düşük olacağını görmenizin doğrudan sonucu." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

O.U.

Yahu bırakın şu saçmalığı hayat Allah'ın elindedir senin vaden dolmamışsa ölmezsin hasta olmazsın gelmemiş ölümden korkulmaz zaten gelmişse hiç korkulmaz gelmemiş ölümden veya gelmiş ölümden korkmak kadar ahmaklık yoktur çünkü gelmemişse niye korkayım gelmiş ise elimden hiç bir şey gelmez o halde niye korkayım bırakın şu saçmalığı Allah'tan korkun Allah'tan .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23