• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada Gezicilere dikkat çeken not

Yeniakit Publisher
2016-07-19 16:34:00 - 2016-07-19 16:38:33
Sosyal medyada Gezicilere dikkat çeken not

15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası, sosyal medyada milletimizin şanlı direnişini itibarsızlaştırmaya çalışanlara karşı yazılmış bir not dikkat çekti.

YENİAKİT.COM.TR - 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası, sosyal medyada milletimizin şanlı direnişini itibarsızlaştırmaya çalışanlara karşı yazılmış bir not dikkat çekti.

Notta şu ifadeler kullanıldı:

"Gezi'de tazyikli suya kafa atanların yeni görevi 'M. Kemal'in açtığı Meclis bombalanırken' vatan düşerken yapılan Kurtuluş Savaşı'nı itibarsızlaştırmak oldu.

Hadi depoladığınız 'makarnaları' yiyerek yorganı başınıza çekin ve zilletinize ağlayın.

Gezi'de sizi evden sabırla izleyenlerin sokağa çıkıp mermilerin altında kaldığı olaylar geçene kadar evinizde oturun. Sözde kahramanlık destanınız olan Gezi'nin nasıl çocuk oyuncağı olduğunu göre göre hasetlerden hasetlere gark olun.

Kursağınızdaki Anadolu'nun lokmalarının enerjisiyle vatanın yanında yer almayıp ABD'nin emriyle sıkanlara yardımcı olmak için propagandalarınıza devam edin.

Bu sıkıntılar geçtiğinde 'Memoli yine bir gün bir mesele ima ederse' yine tazyikli suya siper olmaya çıkar, Meclis'ini korumadığınız M. Kemal'in geri gelmesi için dua edersiniz.

Hadi bakmıyoruz çekin yorganları!"

 www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23